Home Seneste November 2012 - Nyheder Whores & Thieves fejrer album og Gaffa-pris nominering i Pumpehuset

Whores & Thieves fejrer album og Gaffa-pris nominering i Pumpehuset

2410
0

Det er gået stærkt for hederockerne fra Whores & Thieves i år. Udgivelse af EP’en The Ugly Truth, blev fulgt op af albummet Anti Echo Chamber i oktober, et album som har fået gode anmeldelser flere steder, blandt andet her på siden. Live har der også været gang i sagerne for bandet, som også var på plakaten til GFRock’s egen lille event i Aarhus i august. Oveni er Whores & Thieves, fuldt fortjent efter GFRock’s mening, blevet nomineret til hele 2 Gaffa-priser, Årets nye danske navn 2012 og  Årets danske rockudgivelse 2012.

Om de to nomineringer siger bandet:

Vi er selvfølgelig utroligt glade for at være blandt de indstillede til dette års Gaffa-prisen. At andre fremhæver ens arbejde på denne måde, kan vi kun tolke som et stort skulderklap.Vi spillede vores første koncert i februar og nu er vi så indstillet på lige fod med store navne som VETO, The Floor Is Made Of Lava og Lukas Graham – Man kan sige det er kulminationen på et 2012, som for os kun er blevet bedre og bedre, jo tættere på nytår vi er kommet“.

Releasefest i bandets andet hjem

Whores & Thieves holdt i september releasefest i Esbjerg, men nu er turen så kommet til København og Pumpehuset. Om release-festen udtaler bandet:

Vi vælger at afholde endnu en releasekoncert, som denne gang bliver i vores andet hjem, Pumpehuset, d.17. november. Vi føler, vi skylder vores københavnske ligesindede en stor fest, for alle de gange, de har støttet op om vores projekt“.

Tracket ‘Mr. Warmonger’ fra albummet er indspillet i Pumpehuset, så ingen tvivl om at Whores & Thieves føler sig hjemme der.

Netop nu er bandet ved at planlægge en omfattende turné i foråret, som gerne skulle bringe dem rundt i hele landet. Indtil da kan man altså opleve dem i Pumpehuset d.17. november og på Konfus i Esbjerg d.24. november.

Tjek vores anmeldelse af Anti Echo Chamber og vores interview med Whores & Thieves.

Skrevet af Judas

Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

Previous articleGreen Day: ¡Dos! ** (2/6)
Next articleNyt album på vej fra Beady Eye