Home KONTAKT

KONTAKT

Er du/I et upcoming rockband eller artist? Vil I have anmeldt jeres demo, EP, eller et helt album? Mere etablerede kunstnere og pladeselskaber/promotionselskaber, er naturligvis også altid velkommen til at sende os materiale!

– Vores dækningsområde er relativt bredt, vi anmelder dog ikke hip hop, elektronisk musik eller dance/techno. Vi foretrækker rock (inkl. folk, country, singer songwriters osv.) og metal i alle afskygninger, men tjekker også gerne mere eksperimenterende toner ud. Ting, som eksempelvis pop, der kunne falde i en gråzone, tager vi fra gang til gang.

– Vi forbeholder os ret til, at takke nej til tilsendt materiale, som vi enten føler falder for langt udenfor hvad vi normalt omtaler, eller som vi ikke føler vi har kompetencerne til, at bedømme retfærdigt og fyldestgørende.

– Udgivelser modtages som download, fysisk (send en mail, hvis du ønsker en adresse på en anmelder) streaming links og på medier som bandcamp. MEN, vi prioriterer download/fysisk først, da det letter vores arbejde og gør at vi kan lytte hurtigere. Streaming links ryger automatisk bag i køen og tages som tiden tillader det.

– Singler, pr 1/1 2019 anmelder vi singler, samtidig er Dagens Track lagt i graven. Vi samler lidt til bunke og anmelder 5-6 singler af gangen, så frekvensen kommer til, at variere lidt alt efter mængden af numre vi modtager.

– Vi TILSTRÆBER, at svare hurtigste muligt på alle personlige henvendelser, men beklager på forhånd hvis det skulle smutte – vi kører det her frivilligt, gratis og på vores egen, begrænsede, tid. Alle mails bliver dog læst!

– På grund af vores begrænsede tid (og MANGE henvendelser) så er der stort set altid kø på samtlige linjer, forvent derfor, som udgangspunkt, 3-4 ugers ventetid på en anmeldelse. Vi prioriterer så vidt muligt i den rækkefølge ting kommer ind, med udsving alt efter hvilken anmelder det ender hos. Kort sagt: send i GOD tid, ingen kommer automatisk foran i køen.

– Vi bringer IKKE nyheder på hjemmesiden, måske som en update på Facebook eller som udgangspunkt, inspiration eller springbræt til en anden form for dækning, det kunne eksempelvis være et interview, eller omtale i et koncertindlæg. Derfor modtager vi gerne pressemeddelelser, også selvom vi ikke umiddelbart rykker på dem – det kunne jo være de inspirerede til noget andet materiale?

– Vi copy paster stort set ingenting i vores materiale, og når vi gør, så skriver vi det. Alt er egen produceret og vi stiller gerne op til lidt mere eksklusive, eller skæve ting. Faktisk synes vi det er allerfedest, at have materiale som ingen andre har, så har du en god idé, og den ellers falder indenfor den musik vi dækker, så prik til os.

– Læs mere om hvem vi er, hvor vi kommer fra og hvad det hele er for noget under OM

Send band/artist info, demo/ep/album til: gfrockdk@gmail.com
Vi modtager selvfølgelig også gerne fysiske eksemplarer til anmeldelse. Send os en mail, så får I adressen på anmelderen.

Upcoming bands: Kig forbi vores Upcoming & Rockin’ sektion, som findes under fanen “Anmeldelser” i hovedmenuen. Vi kategoriserer musikken som “upcoming”, hvis den er gratis tilgængelig på nettet og/eller i fysisk format og fra band/artist, der endnu ikke er signet på et selskab.

Vi ser frem til, at høre fra jer og få nye spændende toner i inboxen.

Vi høres ved!
GFR redaktionen