Home Seneste November 2012 - Nyheder Nyt album på vej fra Beady Eye

Nyt album på vej fra Beady Eye

3337
0

Liam Gallagher og co. i Beady Eye er gået i studiet for at påbegynde arbejdet på album nummer to.

I en officiel erklæring på bandets hjemmeside lyder det: “Beady Eye er tilbage i studiet for, at arbejde på opfølgeren til debutalbummet “Different Gear, Still Speeding”, der udkom i 2011. Liam, Gem, Andy og Chris er gået i gang med studiesessions sammen med producer Dave Sitek… Det endnu titelløse album udkommer på en endnu ikke fastsat dato i 2013″.

Producer David Sitek er kendt for sit samarbejde med blandt andre Yeah Yeah Yeahs, Foals og Scarlett Johansson, og er selv medlem af  Brooklyn-bandet TV on the Radio.

Tilbage i september talte guitarist Andy Bell med Drowned In Sound, hvor han udtrykte forhåbning om en Oasis reunion engang ude i fremtiden. Han Sagde blandt andet: “Jeg ville elske hvis det skete. Jeg synes livet er for kort til, at det ikke skulle ske. Men, ærligt talt, kan jeg så se det ske? Som tingene ser ud lige nu, desværre nej. Sagen ligger udelukkende hos de to brødre. Det burde kunne ske på et tidspunkt, men hvis de ikke kan blive enige, så er der ingen der skal prøve at tvinge dem”.

Indtil da, The Roller af Beady Eye.

Kilde: NME

Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

Previous articleWhores & Thieves fejrer album og Gaffa-pris nominering i Pumpehuset
Next articleRobb Flynn under kniven