Home Koncerter GFR Fokus: Koncerter i Aarhus, weekenden uge 42

GFR Fokus: Koncerter i Aarhus, weekenden uge 42

2818
0

Der er rock nok til folket i weekenden i Aarhus. På Fatter Eskil spiller skibonitterne Duné to udsolgte koncerter, men ud over det, er der også nok af andre muligheder, hvis du ikke lige har billet til Fatteren. 

Fredag d.18. oktober

Fredag er der, ud over Duné, sørme også udsolgt på Atlas, hvor Folkeklubben spiller. Men fat mod. På Radar finder du et glimrende tilbud. Her spiller Kissaway Trail, der efter de smed The’et i bandnavnet er reduceret til en trio, og for knap to måneder siden udsendte albummet Breach. En udgivelse, der generelt fik en god modtagelse, og som min kollega Kodi hev 5 stjerner frem af foret til. Han skrev blandt andet at bandet “er på sporet af noget stort” – læs de øvrige roser lige HER. De får selskab på Radar af aarhusianske Woven Blush, en relativt ny støjkvintet med en enkelt EP på samvittigheden.

Døre kl. 20, koncertstart kl. 21

100 kr.
Backstage kan du samme aften få hele tre bands, der spiller rock’n roll lige i smasken. St. Prostitute (højenergisk kompromisløs rock’n roll), The Silent Low (No limits, no boundaries rock) og Black Swamp Water (sydstats-rock møder heavy metal cowboy) er klar til at rykke dig rundt.

Døre kl. 20, koncertstart kl. 21

70 kr. 
Lørdag d.19. oktober

Fik du dig en lur i baggården ved Backstage, så sov bare lidt længe og hæng ud indtil det igen er blevet mørkt. Der er nemlig atter hele 3 bands på plakaten, denne gang med The Foreign Resort som hovednavn. Bandets seneste album modtog 5 stjerner fra kollega Kodi i denne anmeldelse. Bandet spiller new wave post punk, og har nyt materiale på vej. Før de går på, kan du også opleve det lokale lowcore band Zeroine og det hollandske post-indie-alternative-pop-rock band Aestrid SOS.

Døre kl. 20, koncertstart kl. 21.30

Så vidt vides gratis
Er du mere til dansksproget udefinerbar rock-folk-jazz, så optræder Spillemændene lørdag aften på Atlas. Kollega Kodi er endnu engang manden med anmeldelsen, og i dette tilfælde var den 6-stjernet. Spillemændenes skæve univers skulle være et besøg værd, så hvis det lyder som noget for dig, så sæt kurs mod Atlas. Jonas Willumsen og Kostcirkeln (SE) varmer op.

Døre kl. 2o, koncertstart kl. 21

120 kr. 
På nabospillestedet Voxhall sker der også ting og sager lørdag aften. Her er norske Kvelertak på besøg. De energiske nordmænd, der frejdigt blander rock, punk og black metal, oplevede vi blandt andet en kort smag af på årets Roskilde Festival, ligesom den efterhånden ofte nævnte Kodi i april anmeldte deres seneste albumMeir, der fik 4 stjerner med på vejen. Til lejligheden medbringer de landsmændene Årabrot og Gerilja.

Døre kl. 20, koncertstart kl. 21

170 kr. 
Er man til lidt mere afdæmpede toner, så skal man kigge forbi Radar, hvor Kvelertaks landsmænd i Dråpe kommer på besøg. Shoegaze med fræsende guitarer og engleagtige vokaler, som modtog 4 stjerner da jeg anmeldte deres EP sidste år. 4 stjerner fik de også for en fin optræden på dette års warm up dage på Roskilde Festival. På scenen er også danske Scarlet Chives, som tidligere har heddet Majorian, og har fået en del ros for deres støjende rock med Maria Mortensens vokal i front.

Døre kl. 20, koncertstart kl. 21

90 kr. 

http://youtu.be/wdIXbOxZWXk

Det er en rigtig god samling tilbud spillestederne i Aarhus har denne uge, så herfra skal lyde en opfordring om at komme ud og tjekke musikken ud – det fortjener den sgu!

Af Judas

Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

Previous articleTurboChild: EP **** (4/6)
Next articleDropkick Murphys – Kiss Me, I’m Shitfaced – 19/10 – 2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.