Home Seneste November 2012 - Nyheder Slash giver koncert i Falconer Salen til februar

Slash giver koncert i Falconer Salen til februar

3303
0

Guitar legenden gæster København søndag d. 24. februar og med sig har han, ligesom på de seneste soloudgivelser, Myles Kennedy & The Conspirators.

Slash’s forhistorie sammen med Guns N’ Roses behøver næppe nogen nærmere introduktion her, ej heller det faktum at han har ligget i skyttegravskrig med Axl Rose lige siden han forlod bandet. Han har taget turen igennem Slash’s Snake Pit, inden han midt i 00erne dannede Velvet Revolver, sammen med blandt andre de gamle våbenbrødre fra Guns dagene, Duff McKagan og Matt Sorum. Efter Slash og co åbenbart fik problemer med endnu en forsanger, denne gang Scott Weiland (tidligere og muligvis nuværende Stone Temple Pilots), kastede Slash sig for første gang ud i soloudgivelser i “eget” navn. Det vil sige, hans navn stod øverst i 2010, da soloalbummet Slash udkom, men vokalarbejdet var overtaget af en lang række gæster, heriblandt Myles Kennedy.

Kennedy havde han desuden med til at klare vokalarbejdet på den efterfølgende tour, hvor sætlisten kom godt rundt i Slash’s bagkatalog. En af disse koncerter, fra fødebyen Stoke d. 24/7 2011, blev foreviget som liveudgivelse. Det medførte den første to-stjernede anmeldelse her på siden, hvor jeg kørte lidt hårdt på Myles Kennedy’s evner som forsanger, her kommer et citat i den milde ende:

“…desværre saboteres det hele af et middelmådigt band og en naturstridigt belastende forsanger, der gang på gang forulemper Slash’s musikalske arv på det groveste. Er Slash blot lidt ligeglad og tonedøv, eller helt igennem tilfreds med at være den eneste stjerne på scenen?
De to stjerner gives ene og alene for Slash’s præstation i løbet af de 21 numre, også selvom det er på en billig baggrund – det er nemt at skinne så tydeligt når man er den mest klare stjerne i matte omgivelser”

Et par måneder efter udkom så soloalbum nummer to, Apocalyptic Love, hvor Kennedy lagde vokal til samtlige numre, og d’herrer blev bakket op af The Conspirators, der også er med på den kommende tour, som bringer Slash til Danmark.  Her var jeg lidt mere venlig stemt overfor Myles Kennedy: “forventningerne til denne udgivelse var noget skruet ned, og egentlig var jeg parat til, og ville gerne, hade den, bare pga. af det hylende horn i front – men den gik bare ikke, næh næh næh, for Kennedy har åbenbart fået lidt coaching til at styre sig, eller selv fundet knappen hvor man skruer lidt ned for blusset. Og vupti, vi har en plade hvor han periodevis er ganske hæderlig og tålelig, og ikke mindst så lidt irriterende at høre på, at han ikke smadre hele butikken”.

Hele anmeldelsen kan læses HER

I det hele taget var det en ganske solid rockskive, som forhåbentlig gør sig godt live i Falconer Salen, sammen med de uundgåelige og nærmest uopslidelige liveklassikere. For ingen tvivl om at hovedpersonen selv stadig kan fyre nogle fantastiske riffs og soloer af, både på plade og live.

Er du fan, så er der nok garanti for en fornøjelig og guitar-liret aften. Så det er bare med at sidde klar når Billetlugen åbner for salget onsdag d. 28. november kl 09.00.

Koncertdato: Søndag d. 24. februar

Pris: 370-440 kr.

Skrevet af Kodi

Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

Previous articleDobbelt op på americana på Råhuset d.29 november
Next articleThe Lumineers – The Lumineers **** (4/6)