Home Koncerter GFR Fokus: GFRock anbefaler 3 koncerter i hovedstaden

GFR Fokus: GFRock anbefaler 3 koncerter i hovedstaden

1118
0

Så står weekenden endnu engang for døren, og der er rigtig god grund til at vove sig udenfor i det kolde efterårsvejr. GFRock har fundet 3 koncerter, der med garanti vil give dig varmen.

Fredag d. 2/11-2012

Live Live Semifinale:
Gottschalk, Dead Young Oaks, Enic, Melusive, Bob Sacamano og Vintertur
@ Kulturhuset Islands Brygge

Dørene åbner kl. 20, første band kl. 20.30
Billetpris forsalg: 40 kr. + gebyr (60 kr. i døren) KØBES HER

Klokken 20 i aften (fredag), åbnes dørene op for den sidste Live Live kval semifinale! Endnu en gang er der sørget for et line-up bestående af seks lovende bands, der alle vil give deres absolut ypperste for at få gang i weekenden. En god aften i musikkens tegn, hvor du sammen med et kompetent dommerpanel og en masse andre publikummer, vil være med til afgøre hvilke 3 af de 6 bands, der skal gå videre til Live Live finalerne og dermed være med i kampen om et wildcard til næste års Live Live Festival.Red Warszawa @ Pumpehuset

Dørene åbner kl. 20, koncerten starter kl. 21
Billetpris 110 kr. + gebyr KØBES HER

Danmarks royale homoband Red Warszawa har 25 års jubilæum… Ooog.. det har så efterhånden varet noget tid. Dette er 4. sæson at 25. års – jubilæet afholdes. Der hersker tvivl om hvornår bandet egentlig blev dannet… Derfor afholdes alle fødselsdage en del gange. Når bandet ikke cirkelfister hinanden i øvelokalet, fremfører de med største præcision et forsøg på polsk punk eller punkmetal.


The Tallest Man On Earth support Daniel Norgren @ Vega

Dørene åbner kl. 20
Venteliste KOM PÅ LISTEN HER (Billetpris 170 kr. + gebyr)

Kristian Mattson aka The Tallest Man On Earth udgav i juni sit 3. studiealbum, There’s No Leaving Now, via det kvalitetsbevidste pladeselskab Dead Oceans. Koncerten og albummet er næste skridt i en fantomkarriere som herhjemme allerede tæller to udsolgte koncerter på henholdvis Din Nye Ven og Lille VEGA.