Home Artikler RECession Festival offentliggør nye navne

RECession Festival offentliggør nye navne

1790
0

RECession Festival, der er blevet afviklet af frivillige kræfter efter en non profit filosofi siden år 2000 i Aarhus, udvider i år festivalen med en dag i København. De første navne er allerede offentliggjort og her følger 4 nye.

I år afholdes RECession Festival d. 28. & 29. november på spillerstederne Radar og HeadQuarters i Aarhus, samt d. 28. november på Huset KBH. For et par uger siden offentliggjorde festivalen det første navn, svenske Hey Elbow, der gør sig i eksperimenterende drømme pop, trioen spiller både i Aarhus og København.

Aarhus får desuden fornøjelsen af den alternative pop-duo Kill J og noget vi ikke rigtig gør os i, nemlig acid/techno/house projektet The Gang Ok. I København får de tilgengæld fornøjelsen af en omgang dark pop fra Behind Seven Mountains.
Det bringer os frem til de aktuelle nyheder, i dag tilføjer RECession nemlig 4 nye navne til programmet i Aarhus. Det drejer sig om det særprægede alternative rockband Liserstille, som vi har anmeldt de seneste 2 udgivelser fra, begge til 4 stjerner. I april 2012 anmeldte vi albummet Nous og tilbage i september sidste år, EP’en Flight of Belljár. Bandets musik er om muligt endnu mere mystisk end bandnavnet, og live er det bestemt ingen undtagelse – hvilket vi oplevede til Off Spot på Backstage i Aarhus i maj måned sidste år.
Endvidere offentliggøres Toi Let fra Malmø, der spiller noget de kalder surfgrunge, “den naturlige udvikling af Nirvana”, Turquoise Sun, der spiller psykedelisk rock med elektroniske strømninger, tilsat retro synthesizers, saxofon til djimbe tromme og fuzz guitare. Sidste navn i denne omgang er Nils Grøndahl, der også huserer i Under Byen, men netop nu er aktuel med soloalbummet Endlos Routinen, hvor han leger med sav, violin, vokal og “alt for berøringsfølsomme mikrofoner”.

Du kan læse mere om RECession HER.
Flere navne følger snarest, og hvis det ikke er nok, så afholdes der PreRECession på Radar d. 14. november, hvor Goldie Chorus og Feel Freeze er på plakaten. Førstnævnte er en form for drømmende psych-pop, leveret af Emil Davidsen, der tidligere har huseret i Let Me Play Your Guitar og Indians. Feel Freeze disker i følge pressematerialet op med akustisk guitar, elektroniske beats, dybe bas droner, rumklang og synthesizer. Læs mere om PreRECession HER.

http://youtu.be/IF6GX7oMUoU

RECession Festival program:

Aarhus: 28. – 29. november
KILL J, Hey Elbow (SE) + Toi Let (SE) + LISERSTILLE + The Gang Ok + Nils
Grøndahl + Turquoise Sun + TBA

København: 28. november
Hey Elbow (SE) + Behind Seven Mountains + TBA

Previous articleYo La Tengo – Autumn Sweater – 14/10 – 2014
Next articleKoncerter i Aarhus, uge 42

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.