Home Artikler Premiere: Ny video fra freckles

Premiere: Ny video fra freckles

2565
0

Troede du den power-akkord drevne pop-punk var død?! Eller håbede du det??

Københavnske freckles er ligeglade og samler stafetten op fra slut-90erne og start-00ernes “college” scene, dengang  der kun eksisterede én American Pie film, Freddie Prinze Jr. var en stud muffin og bands som Blink 182 og Sum 41 leverede soundtracket til ungdomsfesterne.

Ja, det kan måske lyde voldsomt på nogen, men du er nu i sikre hænder hos freckles, der består af folk fra bands som Shy Shy Shy, Virgin Suicide og Broken Twin, der lyder som om de har en fest og hylder en ellers noget udskældt og umoderne genre på autentisk vis.

Bandet har eksisteret i knap 2 år, og allerede fanget interessen fra større pladeselskaber efter deres første single, “The Guitar”, blev Ugens Kanon hos Karrierekanonen, med tilhørende airplay på P3 og P6 Beat.

Nu er de så aktuelle med singlen “Never l´Let You Go”, som de i ægte DIY stil har lavet en ret fed, minimalistisk video med “cut out stop motion” teknik. Om videoen fortæller forsanger og guitarist Simon Thoft Jensen:

“Man kan vel sige, at vi er et DIY-band. Vi har optaget og produceret vores EP selv og igen har vi kreeret en musikvideo efter bedste evne. Vi har haft det helt vildt sjovt med at lave videoen. Det tog dog meget længere tid, end vi regnede med – faktisk tog det os ca en time at lave 5 sekunders stop motion, så der er lagt mange timers arbejde i den.”

Singlen er forløber for EP’en Do You Like Me? der udkommer d. 18/2 og fejres samme aften på KB18 med en releasekoncert.

Besøg freckles på facebook

 

Previous articleBound By Law: Supermajor ★★★★☆☆
Next articleSkoldhed Koldsved: Vågnløs (EP) ★★★☆☆☆

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.