Home Artikler Premiere: Ny single fra 4 Guys From The Future

Premiere: Ny single fra 4 Guys From The Future

2883
0
Foto: Asbjørn Sand

Så skal vi ud i en rejse i tid og rum, 4 Guys From The Future er aktuelle med deres nye single “Reason of Man”, som vi har dansk premiere på lige her.

Singlen beskrives som et møde mellem U2, The Smith og noget synth’et new wave, hvilket rammer meget godt, når man er kommet igennem det elegante pianostykke der åbner “Reason of Man”.

Om nummeret forklarer sangskriver Bjarke Porsmose:

”Reason of Man” handler om at være på den ”forkerte” side af et andet menneskes moralske anskuelser og verdenssyn – selv mennesker man aldrig har mødt. Den tager udgangspunkt i det at man ikke kan bekæmpe fanatisme med rationalitet og indeholder også en personlig erkendelse af at ens eget livssyn er kraftigt styret af den baggrund man selv kommer fra.

Sangen kredser også om hvordan man kan skabe mening i en stadig mere forbundet og kompleks verden, som ikke rummer blot én fælles mening eller et enkelt mål, men er et menings- og betydningskrystalliseret vindue ud mod verden og den enorme splittelse og usikkerhed føler jeg det, som moderne menneske, nødvendigt at kunne rumme.”

Lyt til nummeret her:

 

Previous articleAlive Festival 10-års jubilæum: Et kig på programmet
Next articleGutter Island ’18: Stemningsrapport fra torsdag d. 17/8

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.