Home Konkurrencer Peppermint B – Scissors & Glue – 31/8 – 2017

Peppermint B – Scissors & Glue – 31/8 – 2017

1095
0

Så er der en helt ny single fra Peppermint B (aka Steffen Westmark)på gaden, der følger op på det fine album Head Perfume fra foråret og samtidig varmer op efterårets koncerter. Om nummeret forklarer Steffen:

“Jeg spillede de 2 akkorder og nynnede temaet for min datter, mens hun sad og tegnede tegninger, som hun klippede ud og limede sammen. Jeg prøvede at få melodien ned på diktafon, men blev hele tiden afbrudt af en lettere irriteret 3-årig pige, som gentog “Må jeg be’ om en saks! Jeg vil gerne lime!”. Jeg vil gerne være så oprigtig, som muligt i min sangskrivning og når en 3-årig bestemmer, hvad sangen skal handle om, må jeg reagere på det. Umiddelbarheden er en stor del af Peppermint B-universet, netop fordi det fordrer oprigtigheden, at man gør det, der føles rigtigt i øjeblikket.”

Fang Peppermint B live her:

16/9 – Oppenheimer Festival

23.09 – Aarhus (soloshow) w. The Sandmen

28/9 – Odense, Posten

29/9 – Århus, HQ

30/9 – Randers, Von Hatten

05.10 – Skanderborg (soloshow) w. The Sandmen

07.10 – Fredericia (soloshow) w. The Sandmen

14/10 – Kbh, Huset

19.10 – Aalborg (soloshow) w. The Sandmen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.