Home Seneste August 2013 - Nyheder Konkurrence: Vind Mount Rushmore Safari’s debutalbum

Konkurrence: Vind Mount Rushmore Safari’s debutalbum

2546
0

Konkurrencen er nu afsluttet og vinderne har fået besked.

Så er det igen tid til en lille hurtig og nem konkurrence, denne gang er der 3 eksemplarer af Mount Rushmore Safari’s debutalbum Elba på højkant.

Mount Rushmore Safari udsendte 1. juli deres første album Elba, i den 4-stjernede anmeldelse her på siden lød det blandt andet:

“Vi befinder os i et labert produceret og veludført synth pop univers, med skygger af noget mørkere new romantics/new wave vævet ind i det lunende lydtæppe Elba er. Helt overordnet så er Mount Rusmore Safari en ret ukompliceret og behagelig lytte oplevelse, forstået på den måde, at pladen flyder helt ubesværet igennem ens system, og man har lyst til at sætte den på igen når den slutter. Det er på mange måder den perfekte plade at cruise igennem storbyen med, og den har også en storby puls/vibe over sig”. Hele anmeldelsen finder du HER

Nu kan albummet altså blive dit, alt du skal gøre er, at sende os en mail på gfrockdk@gmail.com, hvor du i emnefeltet skriver titlen på Mount Rushmore Safari’s album. Sidste chance for at smide os en mail er Onsdag d. 21/8 kl. 12.oo.

Elba udkom 1. juli via Target Distribution

Mount Rushmore Safari, “Promised You The World” musikvideo.

Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

Previous articleBlandet Nyt Fra Rockland, uge 33
Next articleSeasick Steve – Started Out With Nothin’ – 16/8 – 2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.