Home Seneste Januar 2015 - Nyheder Konkurrence: Vind billetter til Saint Rebel på Forbrændingen (SLUT)

Konkurrence: Vind billetter til Saint Rebel på Forbrændingen (SLUT)

1794
0

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET.

Forbrændingen i Albertslund lover gode tilbud i baren og fed guitar, når de lørdag d. 31/1 åbner koncertåret med københavnske Saint Rebel på plakaten. Den koncert har vi 2×2 billetter på højkant til.

Hardrockerne Saint rebel albumdebuterede i 2012 med The Battle of Sinners and Saints, der generelt blev godt modtaget – blandt andet i form af en nominering til en GAFFA Pris i kategorien Bedste Hardrock Udgivelse. Sidste efterår udsendte de så den selvbetitlede opfølger, et album der også har fået fine ord med på vejen.Selv om albummet “kun” modtog 3 stjerner her på siden (anmeldelsen kan læses HER), så lugter det kraftigt af, at bandet kan leverer lidt af et hårdt rockende brag live.

Det kan du nu ved selvsyn opleve på Forbrændingen, hvis du er en af de heldige 2 vindere, som stikker af med hver 2 billetter til koncerten d. 31/1. Alt du skal gøre er, at svare på følgende spørgsmål: Hvad hedder album nummer 2 fra Saint Rebel?

Send dit svar til gfrockdk@gmail.com, skriv svaret i emnefeltet og husk at skriv dit fulde navn i selve mailen. Konkurrencen løber indtil onsdag d. 28/1 Kl. 12.00. Vinderne får direkte besked.

Besøg Saint Rebel på Facebook og meld dig til begivenheden HER
Previous articleWe Like We: A New Age of Sensibility **** (4/6)
Next articleBody Count – Institutionalized – 23/1 – 2015

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.