Home Seneste December 2019 - Nyheder GFR julekalender 2019 – 15. december // Roskilde 09

GFR julekalender 2019 – 15. december // Roskilde 09

747
0

Så blev det dælme december. Og ingen december uden en julekalender, sådan er det. Vi disker op med 25 små historier, fra festivalen der er grunden til, at denne lille musik-butik er i verden i dag, nemlig Roskilde Festival.

Siden 1995 har Thomas fra GFR nemlig betrådt markerne lidt uden for Roskilde, og i år ramte 25 år i træk. Så i dagene frem til jul, vil der hver dag, blive åbent for en låge, startende den 1.december med det første år, 1995. Det lille tilbageblik vil omhandle den største oplevelse det pågældende år, hvilket kan være alt mellem himmel og jord, men dog mest musik.

15. december – 2009

Når hukommelsen svigter – fuldstændig!

Det gjorde den så sandelig i forhold til gårsdagens fortælling om 2008, da gennemgangen af fotos fra 2009 viser, at stort set alt, udover koncerterne med Band of Horses og The Streets, var erindringer fra 2009. Så, vi kører en delvis genudsendelse i dag, dog med en lille ændring på den største oplevelse.

Gigant lejr og et relativt stærkt program, prægede 2009, som rent vejrmæssigt var et af de varmeste år længe.

Sooool! Hold nu kæver det var et varmt år, og på trods af at vi i campen havde anskaffet 2 Pavillioner, så var det svært at få en plads i skyggen, da det uden tvivl, var den største Camp Gnu nogensinde, hvor vi var tættere på 30 indbyggere end 20.

Et år hvor vi for første gang havde indbrud i campen, de stjal Kodi’s underhylere, men heldigvis ikke hans rødvin, og et år hvor jeg under opsætningen af campens flagstang, gravede en pokerpolet op, jeg havde begravet tilbage i 2006, så campen var placeret akkurat samme sted som i 06 – what are the odds!?

Musikmæssigt, var det et ok år, hvor der blev brugt rigtig meget tid på pladsen. Især koncerterne med Oasis og Coldplay var gode, og det er da også netop Coldplay koncerten, der løber med årets oplevelse. Se årets plakat HER.

Bandet leverede en nærværende og meget tæt på perfekt koncert, da de lukkede Orange Scene søndag aften, hvor de formåede at ramme mange folk i hjertekulen. Koncerten blev sluttet af på en lille scene ude blandt publikum (bagerst i pitten) hvilket fik skruet stemningen helt op på max. Den perfekte afslutning på en kanon festival.

Årets oplevelse: Coldplay og fund af polet.

 
 

 

 

Previous articleGFR julekalender 2019 – 14. december // Roskilde 08
Next articleGFR julekalender 2019 – 16. december // Roskilde 10

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.