Home Koncerter GFR Fokus: Koncerter i Aarhus, uge 40

GFR Fokus: Koncerter i Aarhus, uge 40

2626
0

Så skal vi på den igen. Spillestederne i Aarhus byder i denne uge på et varieret udvalg af koncerter. 

Vi starter allerede torsdag d.3/10, hvor Voxhall slår dørene op til en koncert med islandske Asgeir Trausti. Blot 20-årige Trausti har i år spillet til både Spot Festival og på Roskilde, og med sin skiftevis diskrete og storladne folk med electronica-tendenser er det måske ikke rock i klassisk forstand, men om ikke andet et spændende bekendtskab, der kommer på besøg.

Døre kl. 20, koncertstart kl. 21

170 kr + gebyr

Samme aften på Fatter Eskil er der til gengæld svedig sydstats rock, hvis man er mere til den slags. Her svinger Loud’N Rowdy og Alabama Black Snakes forbi. Førstnævnte omtales som “den ultimative sydstatshardrockband-satire” og er inspireret af blandt andre Lynyrd Skynyrd, Black Label Society og Pantera. Alabama Black Snakes anmeldte vi i april, hvor deres album Shake It Like The Lord Ain’t Watching blev belønnet med 5 stjerner – i følge anmeldelsen er bandet eksponenter for “svingende sydstats sump-blues, boogie-rock og stanken af sved og sprut”, og hvad kunne være mere passende en torsdag aften i Skolegade?

Koncertstart Kl. 21

Entré: ?
Fredag d.4/10 kan du også få rock – og i rigelige mængder. På Radar er der hele 4 navne på plakaten.  We Go Vertigo, Turbo Child, War Drums og Beg To Differ. Navnene præsenteres i samarbejde med øvekomplekset Mono og Death Rides A Horse Agency. We Go Vertigo spiller pop-rock, Turbo Child lige ud af landevejen rock’n roll, Beg To Differ progressiv rock, mens War Drums spiller elektronificeret postpunk – jeg anmeldte deres debut-EP Wilderness Children  til 4 stjerner for en måneds tid siden, og der er både energi og melodi i bandet, der live udvides med flere kræfter.

Døre kl. 20, koncertstart kl. 21

50 kr

Både fredag og lørdag d.5/10, slår Backstage dørene op for årets udgave af Pappa Rocks festival. Fredag aften byder på Kalik, Embargo, Zoo Me Now og Unison Bend, mens lørdag aften har Power Regression, Warm Champions, Koldsved, og de herlige, og flittigt optrædende, skallerhjerne-metalrockere I’ll Be Damned på programmet. Samt et ikke offentliggjort band som afslutter – dem kan man roligt glæde sig til.

Begge dage: Døre kl. 20

Entré: Gratis
 Lørdag kan man også lægge vejen forbi Radar, hvor Club Brutal præsenterer 3 stærke metal-navne. Mercenary, Essence og Defecto. Mercenary udgav deres 7. studiealbum i sommers til en lidt blandet modtagelse – her på siden kvitterede vores anmelder med 3 stjerner – men det er et stærkt og rutineret band med godt styr på deres melodiske dødsmetal. Essence fik til gengæld topkarakter for Last Night Of Solace, som vi anmeldte i marts. Defecto oplevede vi som opvarmning for nu hedengangne Boil til deres release-koncert i februar, hvor bandet ikke imponerede vores udsendte, men der er uden tvivl både saft og kraft og teknisk kunnen i bandet.

Døre kl. 20, koncertstart kl. 21

120 kr

Vi slutter af med endnu et lørdagstilbud. På Headquarters kan man opleve Closeminded grave spaden frem i anledning af Nirvana’s In Utero-albums 20 års jubilæum.  Nirvana vil på denne aften bestå af The Broken Beats forsanger Kim Munk, Tatovøren Jørn Kenneth, Smeden Ulrik Jørgensen og sidst men ikke mindst Fotografen Peter Ravnsborg. Hvordan det tager sig ud, finder du kun ud af hvis du kigger forbi.

Kl. 21

30 kr.

Af Judas

Like GFRock på facebook,  og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.