Home Seneste April 2014 - Nyheder GFR Fokus: Koncerter i Aarhus, uge 17

GFR Fokus: Koncerter i Aarhus, uge 17

1722
0

Der er godt med koncerttilbud i Aarhus i weekenden, især er der en del at vælge mellem lørdag. Og så nupper vi lige et enkelt mandagstilbud med fra næste uge, som ellers domineres af Spot Festival.  

Fredag d.25/4

Vi starter med arrangementet Mono i Stereo, hvor øvelokaleforeningen Mono sammen med Radar og Death Rides A Horse Agency præsenterer deres bud på de bedste upcoming pop-rock navne i øjeblikket. Mest prominente navn er nok Keep Camping, men du får også Farewell Carousel, The Peons og Pigeon’s Test Flight med i købet.

Radar, døre kl. 20, start kl. 21, entré: 50 kr. 
Lørdag d.26/4

Vi bliver i upcoming segmentet lørdag, hvor du kan komme til Gymnasiespot på Atlas. Det er en en-dags festival arrangeret af elever og lærere fra Nørgaards Højskole, hvor upcoming gymnasiebands får muligheden for at spille for et større publikum. Jeg vil gerne fremhæve to af aftenens navne, nemlig retro-rockerne The Rambling Vibes, hvis debut-EP jeg anmeldte til 5 stjerner tidligere i år, og den lokale pigetrio Velvet Volume, som jeg har oplevet en enkelt gang live, da de varmede op for Captain Casanova. Det er tre piger med ben i næsen og rock i blodet. Der er afslutningskoncert med Liserstille, som også optræder på årets Spot Festival.

Atlas, døre kl. 15.30, start kl. 16, entré: 50 kr. 

Vil man hellere høre et mere etableret navn, så kan man gå på Train, hvor Whomadewho spiller. Trioen har et godt live-ry, også udenfor Danmarks grænser, og deres blanding af electro og rock skulle nok kunne sætte gang i en fest. My Heart The Brave supporter.

Train, døre kl. 20.30, start kl. 21.30, entré: 140 kr + gebyr

Tungere toner finder man på Studenterhuset, hvor døds/thrash metallerne Blood Label spiller op til slam-dans. Bandet udgav i marts debuten Skeletons, som kollega Ken gav 5 stjerner for noget han kaldte “en bundsolid og nærende metal-sammenkogsret”. Oveni den får du forretter i form af Panacea og Aphyxion – det burde kunne mætte metalsulten.

Studenterhuset, døre kl. 20, entré: 50/70 kr. (medlemmer/ikke-medlemmer)

Endelig kan du også komme til release på HeadQuarters, hvor Annasaid fejrer udgivelsen af deres andet album, Rite de Passage. Der skulle være musikalsk slægtskab til både Bloc Party, Arcade Fire og Foals, og masser af energi, så kig ned til HeadQuarters hvis du gerne vil høre musik, men er flad. Det er nemlig gratis.

HeadQuarters, døre kl. 18, gratis
Mandag d.28/4

Endelig vender vi tilbage til Radar mandag hvor vi finder denne omgangs særlige anbefaling, nemlig amerikanske The Handsome Family. Har du set True Detective-serien på HBO, så kender du i hvert fald et af duoens numre, ‘Far From Any Road’, som blev udvalgt til at ledsage titelsekvensen i seriens otte afsnit. The Handsome Family består af ægteparret Brett og Rennie Sparks og har efterhånden 9 albums på bagen, og med udgangspunkt i amerikansk musiktradition og psych rock skaber de et snusket og mørkt univers, hvor der fortælles historier fra det store Amerika. Med som support er danske Own Road.

Radar, døre kl. 20, start kl. 21, entré: 90 kr. 
Af Jonas Strandholdt Bach

Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

Previous articleThe Awesome Welles – Out Of The Woods – 25/4 – 2014
Next articlePixies: Indie Cindy **** (4/6)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.