Home Seneste Januar 2014 - Nyheder GFR Fokus: Koncerter i Aarhus i weekenden, uge 5

GFR Fokus: Koncerter i Aarhus i weekenden, uge 5

2734
0

Weekendens tilbud i Aarhus er metalliske, så hvis du går og savner at svinge garnet eller nikke med nakkemusklerne, så kæmp dig ud gennem snemasserne til enten Mono og/eller Radar. 

Fredag og lørdag er der Mono Goes Metal i øvelokalekomplekset Mono i Åbyhøj. Tirsdag bragte vi et optaktsinterview med festivalens bagmand, Leifur Nielsen, som du kan læse lige HER.

Fredag

Fredag d.31. januar er der 6 bands på plakaten til Mono Goes Metal. Der er ikke offentliggjort spilletidspunkter, ud over at Bersærk åbner om fredagen omkring kl. 19.30. Genren er dansk-sproget stoner/sludge, og vi anbefaler at man møder frem og hører dem. De øvrige navne fredag er norske Unspoken, The Surfing Henchmen, der spiller instrumental surf’n’roll, Caro, der efter eget udsagn spiller “sløj fræs med et strejf af død”, Bone, som spiller “speed metal of death”, og sidst, men ikke mindst, Chainsaw Fisting, “der knepper dig i øregangene og efterlader dig tiggende efter mere”. Jojo. Til at DJ’e mellem koncerterne står Anders Bøtter fra Sort Søndag på P6 klar. Programmet har i øvrigt 5 års jubilæum, som bliver fejret denne fredag.

Lørdag

Lørdag kan man enten finde sin dosis metal i Åbyhøj, hvor dødsveteranerne Crocell går på scenen, som også bliver hærget af svenske Faithful Darkness, black metal med Eldjudnir, københavnske Gestapolis, der spiller grind, vikinge-metallerne i Vanir, de symfoniske metallere Lilly & The Wicked Strings og The Amandas, der er intet mindre end et “Rock Nalle m.m. tribute band”. Så der er igen lidt for enhver smag i Mono.

Mono Goes Metal, Monorama, Tomsagervej 25, 8230 Åbyhøj

Døre kl. 19, koncertstart kl. 19.30, Entré: (en-dags/to-dages) 85/150 kr. 

Radar er der Club Brutal, denne gang med album-aktuelle Supercharger, Monkey Okay og de evigt fordømte skallerhjerner i I’ll Be Damned. Førstnævnte udgav d.29/1 deres seneste album, Broken Hearts and Fallaparts, som generelt er blevet positivt modtaget. Vi anmelder albummet her på siden på mandag. Sikkert er det, at der er fart over feltet i den metalliske rock’n roll og at det er et rutineret live-band, der træder op.

I’ll Be Damned har vi anmeldt på EP og også fanget live nogle gange, og de er altid et fornøjeligt, forbandet bekendtskab, uanset hvilken scene de indtager. Gode riffs, tyngde og en karismatisk forsanger er tre gode grunde til at du skal svinge forbi Radar og få dig en på goddagen lørdag. Sidste navn på plakaten er det for mig ubeskrevne blad, Monkey Okay, fra Aalborg. Aftenens løjer foregår i øvrigt på Radars 360 graders scene.

Radar, døre kl. 20, koncertstart kl. 21, Entré: 90 kr. 

Skrevet af JSB

Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

Previous articleCrocell – My Path of Heresy – 31/1 – 2014
Next articleSOL: And The Mouth Of Time Is Open ***** (5/6)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.