Tim Christensen nyt medlem af Big Fat Snake

  2116
  0
  Af GF ROCK
  Efter mange rygter og spekulationer henover weekenden, kan vi på GF ROCK nu løfte sløret for et opsigtsvækkende samarbejde mellem Tim Christensen og Big Fat Snake. Vores kilder i det Københavnske café miljø har overfor os bekræftet at de to parter mødtes her til eftermiddag til en påskebryg og et solæg på Café April.
   
  Grunden til mødet er at Tim Christensen indtræder som fast guitartist i Big Fat Snake, der har savnet en markant skikkelse på den plads siden det offentlige og meget opslidende opgør med deres tidligere medlem Peter Viskinde. Christensen indtræder allerede nu i bandet, da de lige har påbegyndt indspilningerne til et nyt album, der forventes at udkomme til efteråret. Tim Christensen færdiggører dog sin igangværende tour med The Damn Crystals, før han helligere sig arbejdet med Big Fat Snake på fuld tid.
   
  Der har længe floreret rygter om at Tim Christensen var træt af spotlyset, presset der hvilede på ham for konstant at levere nye hits og savnet af en faderfigur i sit liv. Det får han nu i form af Anders Blichfeldt, der ligeledes vil stå for al sangskrivning, så presset på Christensen vil være minimalt. Eneste krav Big Fat Snake har haft inden indlemmelsen af den tidligere Dizzy Mizz Lizzy frontmand har været dannelsen af det fælles pladeselskab 1obviousjoke records, eller “kunstnerisk laboratorium” som gruppen vælger at kalde det i udkastet til den pressemeddelse der udsendes imorgen, som en venlig sjæl har lækket til udvalgte medier allerede i dag.
   
  Det er hensigten at selskabet, udover at udgive bandets plader, skal fungere som koncertarrangør for gruppen selv, hvor det første storstilede projekt lanceres til efteråret. Big Fat Snake har lejet et gammelt telt af Søren Østergård’s Cirkus Nemo, og drager til oktober på en større selvfinansieret Danmarks turne, hvor de som hovednavn vil præsentere en række velkendte navne under teltdugen i flere mellemstore danske byer. Endvidere rygtes det at blandt andet Sort Sol og vinderen af Tv2’s Voice, Kim Wagner, vil være at finde på plakaten til denne omrejsende festival, der kommer til at bære navnet “Big Wam Tour 2012”.
   
  Du kan allerede nu begynde at glæde dig til at første single fra det revitaliserede Big Fat Snake rammer de danske radiokanaler, der er tale om en ny fortolkning og omskrivning af deres gamle hit “No Peace Like In Heaven”. Det omdøbte nummer, nu kaldet “We Ain’t Fooling Nobody Today”, udkommer første Maj.
  Previous articleThe Mars Volta: Noctourniquet * (1/6)
  Next articleDeath Valley Sleepers: Death Valley Sleepers ** (2/6)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.