Home Artikler GFR Fokus: Rock’n’Berlin – part Zwei

GFR Fokus: Rock’n’Berlin – part Zwei

1971
0
Når man er i Berlin bør man uden tvivl planlægge en tur på White Trash.
Det ligger lige en smule nord for Berlin Mitte i fin gåafstand fra Alexanderplatz. Udefra oplever man tydelig attitude med en facade, der stråler rock’n’roll! Dertil kommer så det smalle vindue med stripperstang i vindueskarmen, hvor en tusset kvinde fra tid til andet giver et dansevenligt nummer. Blikfang, og så er det ellers bare med at komme hen til indgangen, og ned i kælderen.
White Trash er i 3 etager og man starter med at gå ned i kælderen. Hernede er der rygerum og en trashet og loose stemning. Går man lidt op møder man en masse glade mennesker, der fyrer den af på gulvet eller bordene tæt på den store bar – hvor alle på den ene eller anden måde har en forkærlighed til rockabilly eller hård rock. En etage længere oppe er der en masse borde, som fyldes op jo flere gæster der kommer ind.
Stedet fungerer både som rock’n’roller bbq & steak spisested og herefter som udpræget rockbar med masser af forskellige mennesker og god musik. Musikken bliver dog lidt bred i løbet af aftenen, så man må affinde sig med et par afstikkere, men stemningen på stedet er omfattende – et sted man fester igennem rock’n’roll style! Bl.a. nød undertegnede godt af tilbuddet på en spand Becks til en billig penge 🙂
Onkel S
Previous articleGFR Fokus: Rock’n’Berlin – part 1
Next articleGFR Fokus: Rock’n’Berlin – part Drei

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.