Home Artikler GFR Fokus: Rock’n’Berlin – part 1

GFR Fokus: Rock’n’Berlin – part 1

1851
0

Onkel S snuppede 4 dages rock’n’roller tur i Berlin primo feb dieses Jahr

Berlin er en spændende by med masser af kultur. Så jeg vil nu over flere opdateringer anmelde nogle rockbarer og rock’n’roller feelings i Berlin. I den østlige del (Simon-Dach-Str./Krossener Str.) ligger to deciderede rockbarer næsten komplet ved siden af hinanden. Det er samme ejer og stederne komplementerer hinanden godt.

Paule’s Metal Eck er den ældste og minder mest en ombygget bodega. Den store “skulptur” af en vred gudeagtig figur, der spreder armene over døren signalerer, at herinde skal der hygges uden Mariah Carey. Vi kom der først lige da de åbnede og her var stemningen desværre ikke helt i top, så vi returnerede flere timer senere. Her var undertegnede pænt stiv og endte også med at blive smidt ud fra etablissementet, da jeg følte mig nødsaget til at irettesætte personalet. Men stedet er tilpas trashy og stemningsfuldt, at jeg faktisk gerne ville forsøge igen, om ikke andet så få at kickstarte en god lørdag aften.

Jeg ville dog til enhver tid klart anbefale genboen, nemlig rockbaren Rockz. Her florerer en noget mere åben og imødekommende stemning i en blanding af Jaegermeister/Jack D/Becks “tikibar” uden ingen slinger i valsen mht. nyt og gammelt metal og hårdrock. Den søde bartender-pige med masser af tusser sætter en god stemning. Stedet er indrettet, så der både er plads til at “gemme sig” lidt i krogene ved baren, sidde og hygge tæt ved baren i gamle sofaer i godt selskab, eller i de tilstødende rum med alm. borde og stole, bordfodbold og drukstemning.

Både Paule’s Metal Eck og Rockz er rygerbarer. Rock on!

Onkel S

Previous articleAlice In Chains: Alice In Chains (1995)
Next articleGFR Fokus: Rock’n’Berlin – part Zwei

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.