Home Seneste December 2012 - Nyheder Rockbandet Jupid Oak indspiller deres første album live på scenen

Rockbandet Jupid Oak indspiller deres første album live på scenen

2953
0

An Evening in Shangri-La er navnet på den kommende begivenhed, som skal forene musikken og publikummet på Jupid Oak’s kommende debutalbum.

Jupid Oak spiller en dansk destilleret udgave af 70’er rock, blandet med start 90’ernes grunge. Tilbage i september måned udsendte de singlen “Our Time”, som du kan læse om og høre HER

Nu er de klar til at indspille deres debutplade, efter to roste EP’er, og DU kan være med under indspilningen d. 27 december i Råhuset.

De ambitiøse rockmusikere, som længe har stået inde for den levende musik, vil med et arrangement i hjertet af København invitere alle ind i deres univers. Her bydes velkommen til en særlig aften, hvor publikummet får chancen for at sætte sit aftryk på Jupid Oak’s kommende debutalbum. Hele aftenen vil blive foreviget på både lyd og video, og disse optagelser vil blive udgivet i starten af 2013.

At albummet bliver indspillet på denne måde kan for nogen virke naivt, men for Jupid Oak er dette helt efter deres filosofi.

Jonathan Klem, forsanger i Jupid Oak, uddyber:

”Autenciteten ved mennesker der leverer og udfører musik for mennesker, er hele baggrunden for vores idé, og det skal gerne ende med en rock ‘n roll plade der lyder levende…”

Med den gode sang som omdrejningspunktet, smitter gruppen sit publikum med deres energi og dynamik.

”… det er meningen at folk skal gå fra Råhuset med en følelse af at have deltaget med mere end at lytte. Vi vil drage publikum med ind i vores univers!”, fortæller Jonathan Klem.

An Evening in Shangri-La er stablet på benene af bandet selv og vil samtidig være kulminationen på 3 års hårdt arbejde for de fem bandmedlemmer. Dette er startskuddet, der skal føre dem ud på de internationale scener. Arrangementet vil i høj grad stå i musikkens tegn, men der er også inviteret til fest. Forskellige gæstemusikere vil undervejs levere overraskelser fordelt udover aftenen og til opvarmning er rockbandet Devil’s Coach Horse inviteret til at sparke musikken i gang.

Til at indspille albummet får Jupid Oak hjælp af Paw Koch, fra Huligennem.nu lydstudiet. Paw Koch ser den levende og luksuriøse vellyd som sit varemærke og har ved flere lejligheder samarbejdet med Jupid Oak.

Praktiske oplysninger:
An Evening in Shangri-La d. 27 december 2012 på Råhuset: Onkel Dannys Plads 7, 1711 Kbh.
Dørene åbner kl. 20.00 (Happy Hour i baren fra 20-21). Kl. 21.00 er der opvarmning med Devil’s Coach Horse og kl. 22.00 vil Jupid Oak gå på. Derefter vil der være afterparty med gæsteoptrædener på scenen.

Jupid Oak’s nyeste musikvideo til sangen “Refugee”

Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal, and the what have you – hver dag!

Previous articleGFR Fokus: Julerock på Månen i Haderslev
Next articleGFR Fokus: Redaktions favoritter 2012 – udenlandske udgivelser