Home Artikler Danske Jupid Oak klar med ny single

Danske Jupid Oak klar med ny single

2715
0

Det er gået stærkt for Jupid Oak siden dannelsen i 2010. De har allerede en rost EP på cv’et, og nu er de klar med singleforløberen til deres kommende debutalbum.

Jupid Oak er et spændende kompromisløst band – de kalder sig selv et live band og spiller rock ’n roll af den gamle skole i en moderne tid med elektroniske tendenser. Det kommende album bliver også et anderledes et af slagsen. Albummet vil blive indspillet live foran et publikum og alt designet er udarbejdet og malet af en Københavnsk kunstner.

Jupid Oak er et ægte dansk rock ’n roll band med rødder i 70’er rock-lyden og 90’ernes grunge-lyd. Singlen ’Our Time’ er et iørefaldende rocknummer, som er indspillet live i studiet og desuden mastereret af Jesper Mejlvang i et af Danmarks bedste lydstudier.
Jupid Oak, som pt. er baseret i København, har i 2 år spillet et hav af koncerter på de danske scener og udgav for et år siden en rost debut EP. Til vinter er bandet aktuelt med deres debut-album. Singlen til det kommende album er til salg på nettet nu (iTunes) og bandet spiller i øjeblikket koncerter rundt om i landet, her er de sikre kommende datoer – flere tilføjes løbende.

16/11 Kulturfabrikken, Nykøbing F
17/11 Paramount, Roskilde
01/12 KB18, KBH
27/12 Råhuset, KBH (indspilning af live album)

Jupid Oak på Facebook

Besøg deres hjemmeside HER

Like GFRock på facebook og få nyt om rock, rul, metal, and the what have you – hver dag!

Previous articleMads Beldring: Hør Nu Her *** (3/6)
Next articleBjergtaget: Velkommen til (EP) ***** (5/6)