Home Artikler GFR Fokus: Julerock på Månen i Haderslev

GFR Fokus: Julerock på Månen i Haderslev

1996
0

Endnu engang kan du komme til en solid omgang Julerock i Haderslev, når 5 forskellige kunstnere spiller på Månen.

Den delvist rockende månelanding løber af stablen anden juledag, onsdag d. 26. december fra 22.00 til kl. 03.00 og koster kun 60 kr. for hele herligheden. Vi siger “delvist”, da det ikke er samtlige optrædende der bevæger sig indenfor rockmusikkens rammer:

Any Shape: Duo der består af kæresteparret Jesper Frederiksen og Orieta Chrem, der har taget turen hele vejen fra Barcelona for at spille op til dans og løjer med elektroniske bas rytmer, inspireret af dubstep og techno.

Pede Gøbb: “lyden af gaden – eller måske nærmere rendestenen”, sådan præsenterer Pede Gøbb sig selv. Det er rapmusik med “gøbben” trukket, så hænderne i vejret eller duk dig for de verbale skud.

Fry: Kenny Nielsen og Troels Bruhn fra Vojens spiller postpunk-covernumre udsat for bas, guitar og vokal.

The Damned Hoovers: Fortæller selv, at de spiller “møgbeskidt rock med masser af power, hegn, ørken og øl”. Behøver man næsten andet efter nogle dage med potentiel juleforstoppelse?

Doublestone: Københavner bosatte stoner-rock gutter vender hjem til Haderslev. Vi havde selv fornøjelsen af, at have dem på plakaten til vores Live event i august måned, og anbefaler naturligvis at I giver dem et kig/lyt.

Julerock på Månen Facebook event

Kilde: dinby.dk

Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

Previous articleGojira: L’Enfant Sauvage ****** (6/6)
Next articleRockbandet Jupid Oak indspiller deres første album live på scenen