Home Artikler Premiere: Ny video/single fra Big Dust

Premiere: Ny video/single fra Big Dust

1371
0

Danske Big Dust er klar med en ny video/single inden elektrorockerne udsender deres album nummer to i næste uge, den kan du tjekke ud lige her.

“… beats, samples og synthesizere og møder distortede guitarer og tunge trommer”, det er noget af beskrivelsen Big Dust får med på vejen. De startede som en duo bestående af Mads Bordinggaard Christensen (synths/guitar) og Simon Skjødt Jensen (vokal/guitar), der begyndte, at sende demoer til hinanden i 2014.

I 2016 udkom debutalbummet og en række koncerter på blandt andet Grim Fest og Uhørt Festival. Siden har de 2 bagmænd fået følgeskab af trommeslager Christian Skelgaard, og er d. 8/6 klar med med deres album nummer 2, Pewter & Carbon, hvor de forsætter deres fusion af støvet ørkenrock og rock med mere elektroniske strømninger.

Nyeste smagsprøver er “I Know Where You Are”, der ledsages af en simpel DIY video:

“Det er en sang om kærlighed og mistro i et kærlighedsforhold, der aldrig bliver ærligt, men hvor parterne kender hinandens løgne og derfor alligevel godt ved, hvor de har hinanden. Videoen handler i al sin simpelhed om at udforske den mørke og dramatiske side af ens personlighed. Nummeret handler om jalousi og følelser man ikke vil stå ved, og videoen sætter billeder på den del af ens personlighed, man ikke kan slippe for.”
LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.