Home Seneste November 2019 - Nyheder Premiere: Ny video fra Ring Them Bells

Premiere: Ny video fra Ring Them Bells

1647
0
Foto: Carsten Villadsen

Støjrockerne Ring Them Bells er klar med en ny video, den har vi premiere på lige her.

Faktisk så lover de københavnske støjrockere et let opdateret udtryk på deres kommende udspil Ringo, hvorfra titelnummeret er dagens premiere. Udover de støjende elementer fra 90erne, så flirter Ring Them Bells med en liflig cocktail bestående af 60er psych og klassiske rockdyder.

Hvis det får dig til at tænke, “hey, det lyder som Primal Scream”, så er du ikke helt på vildspor. Primal Scream da de var inde i deres Screamadelica periode. Det er i hvert fald sådanne varme vibrationer, der danser ind i øregangene når man lytter til “Ringo”.

Om nummeret fortæller forsanger Johannes Nidam:

“Støjen er ikke blevet tæmmet, men den har fået en retning, så sangene træder tydeligere frem. Der har altid været en del kaos i vores lyd, men jeg tror, at vi udnytter den der kaotiske energi mere effektivt med vores nye sange, som – til vores egen store overraskelse – rent faktisk er spækket med hooks. Det er pludselig støjrock, du på en eller anden underlig måde kan danse til”.

Den tilhørende video er optaget i Frankrig. Bandets ven Jakob Brixen fra Mechanical Bird har fundet på konceptet, og fotograferne Carsten Villadsen og Flemming Bo har filmet og klippet den psykedeliske musikvideo. I videoen medvirker også den hollandske kunstner Antonius Snellaert, som prydede coveret på Ring Them Bells’ første LP lavet i samarbejde med bryggeriet Mikkeller samt havde hovedrollen i en af bandets tidligere videoer (‘Nowhere For Me To Get Lost’). 

Allerede i morgen, fredag d. 29/11, kan du opleve bandet live i Basement, i København, læs mere om koncerten HER.
Foto: Carsten Villadsen

Previous articleKill Trip: Bury The Sky ★★★☆☆☆
Next articleRepeat #37

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.