Home Artikler Premiere: Ny video fra Lieb

Premiere: Ny video fra Lieb

1287
0

“En slidt glitterguitar, der kunne have tilhørt C.V. Jørgensen”? Det er nogle af de ord, som præsenterer københavnske Lieb, der er klar med deres første video. Den kan du se lige her.

Lieb er et forholdsvist nyt pop/rock orkester, der blev dannet henover sommeren 2017. Bandet har hele 2 EPer på trapperne, og er ude med første single, “Nøgen”, der nu også har fået en videoside.

Om “Nøgen” forklarer forsanger i Lieb, Kevin Bavnhøj:

“Vores første single-udspil, ‘Nøgen’ er guiden til, hvordan du med størst effekt præsenterer dig for resten af verden. Hvordan din facade kan sænke paraderne. Hvorfor skjule hvem du egentlig er? Flugten er en mulighed, men sjældent en holdbar løsning. Kig ind, helt ind i dig selv, mærk, føl og spring ud som den, du er. Vi glæder os til at dele ud af meget mere musik med i fremtiden”.

Tonen og atmosfæren er tvetydig hos Lieb, er det romantisk og opløftende, eller lidt nedslående og melankolsk, når poppen møder rocken?

“Du Ligger nede i vandkanten uden tøj på // Du er nøgen // Det er første gang at du ser dig selv helt uden filter // Du er nøgen”:
Previous articleMandag Midnat: Blåt Ingenting (EP) ★★★★☆☆
Next articleThe Folk Factory: Let’s Not Move To The Suburbs ★★★★☆☆

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.