Home Artikler Premiere: Ny video fra Esben Kronborg

Premiere: Ny video fra Esben Kronborg

2188
0

Sanger og sangskriver Esben Kronborg, der gør sig indenfor det blødt og emotionelt rockede, er aktuel med sin nye single “Nowadays”, som der nu også er blevet skudt en video til – den har vi som end premiere på lige her.

Kronborg udsendte efteråret 2014 albummet Trumpets, som fik fine anmeldelser rundt omkring, blandt andet 4 stjerner fra undertegnede. Jeg skrev blandt andet:

“Esben Kronborg er en ung sangskriver, der på debutalbummet ikke er bange for, at besynge velkendte emner, ikke mindst den der forbaskede kærlighed. Men de lyriske klichéer glider temmelig ubesværet ned, på grund af Kronborg’s flair for gode melodier og generelt velsmurte sangskrivning”. Læs hele anmeldelsen HER

Kronborg har desuden en EP på trapperne og har i det hele taget godt fart i karrieren, hvilket du kan læse lidt mere om i interviewet HER

Lige nu er han så aktuel med sin helt nye single “Nowadays”, der sådan lidt opsummerer hans musikalske dyder. Lyrisk triller vi ud på kærlighedens brede highways, vinduerne er rullet end, der er vind i håret og en luftig og lun stemning i luften, mens den Springsteen’ske rock blafre et sted i vinden. Apropos blafre i vinden, eller blowing in the wind”, så er videoen, filmet og redigeret af Christoffer Sahil Mouritsen, kraftigt inspireret af Bob Dylan’s klassiske video/promotion film til “Subterranean Homesick Blues”.

“Nowadays” handler om, at føle sige udenfor selvom man er midtpunkt og Esben Kronborg beskriver selv “Nowadays” med ordene ”at man indimellem har brug for en hjælpende hånd, en til at vise vej når man selv føler at man har gjort alt man kan og er kørt fast”.

Besøg Esben Kronborg på facebook

 

Previous articleBellhound Choir: Imagine the Crackle ★★★★★☆
Next articleThe Beach Boys – Wouldn’t It Be Nice – 20/5 – 2016

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.