Home Artikler Premiere: Ny single/video fra Tim Schou

Premiere: Ny single/video fra Tim Schou

3005
0

Den hyper produktive singersongwriter, Tim Schou fejrer valentinsdag med at gå full-teenage-crush-circle, med seneste sang og video, Acapella.

En semiakustisk, og ikke mindst autobiografisk sag, der blev skabt i et lille studie i Stockholm, sammen med Kim Simonsbacka og producer Johan Ramström. Sangen handler om Tim’s teenageår, hvor barndomskæresten blev ungdomskærsten lige indtil voksenlivet ramte. Denne fortælling genfortælles i den tilhørende video, der implicerer både Tim og hans ungdoms-crush. Videoen er desuden optaget i Tim’s hjemby Store
Heddinge.

Om sangen fortæller Tim Schou:
”Acapella havde noget helt specielt og umiddelbart i sig. Den handler om mit gamle highschool crush, som jeg rent faktisk var forelsket i gennem det meste af folkeskolen og helt indtil voksenlivet. Videoen er sågar indspillet med den kvinde som sangen omhandler, og det var lidt som at tage afsked med en forelskelse. Med videoen og denne sang, lukker jeg et teenage-kapitel….. på den gode måde.

Jeg nyder den akustiske bølge jeg er på pt. og jeg glæder mig ekstremt meget til at sende denne lille kærlighedserklæring, til mit gamle highschool crush, ud i æteren”.

Previous articleRepeat #4
Next articleSøn: Det Skandinaviske Design ★★★★★★

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.