Home Seneste Februar 2019 - Nyheder Premiere: Ny single/video fra Dans & Lær

Premiere: Ny single/video fra Dans & Lær

1563
0

Så er der nyt fra den fuglefikserede kvartet Dans & Lær, der i dag udsender en ny single med Annika Aakjær på gæstevokal. Den har vi premiere på lige her.

Dans & Lær er et band man vist med god samvittighed kan kalde originale. Over en lille håndfuld udgivelser har de, i større eller mindre grad, baseret deres musik og sange på fuglesang og pip. Senest på dobbeltalbummet Fra Fugl Til Fugl, der udkom i slutningen af sidste år.

På nyeste single derfra, “Jernspurv”, begrænser fugleflippet sig til noget relativt diskret kvidren hist og her gennem sangen, der er ellers er domineret af et mere maskinelt beat og elektroniske elementer. Og så Annika Aakjærs karakteristiske vokal, her i en lidt mere nedtonet udgave end man måske ellers har været vant til.

Om den tilhørende musikvideo fortæller instruktør Frederik Schumann:

”I videoen har en lille legetøjs-blikfugl og en pige hovedrollen. Det er en udviklingshistorie, hvor pigen finder den glemte fugl frem fra nederst i en skuffe, leger med den, giver den mad, og passer og plejer den. Til sidst slipper hun fuglen ud i det blå, hvor den skal stå på egne ben. Temaet er udvikling, modning og frigørelse, og derfor kan pigen identificere sig med
fuglen.”


Previous articleDenni Ian: Mr. November (EP) ★★★☆☆☆
Next articleBisse, Voxhall, 7/2 2019 ★★★★★☆

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.