Home Seneste November 2019 - Nyheder Premiere: Ny single fra Christian Hede

Premiere: Ny single fra Christian Hede

1159
0
Foto: Edi Cliff

Savner du sange til skumringstimerne, rødvindrikningen & alle dine break-ups på én gang, så er Christian Hede måske noget for dig. Giv hans nye single, som vi har premiere på lige her, et lyt.

Hede er oprindeligt fra Bornholm, men har tilbragt de seneste 13 år i København. Det til trods så går han rundt med en outsider følelse, som måske aldrig helt forsvinder:

“Den euroblues som jeg dyrker, passer dårligt ind i et hurtigt samfund, men det er lige præcis der, at ØBO titlen kommer i spil. For jeg er Bornholmer. Vi er syge i bøtten på en måde. Født med udlængsel og fødderne i vandet, hvor det at tage til din egen hovedstad kræver, at du rejser igennem Sverige”.

Denne følelse resulterer blandt andet i den kommende EP, som bærer den passende titel ØBO. Første single derfra, “Guerillakrig” (kan høres HER på din foretrukne streamingplatform), havde premiere for et par uger siden, nu er vi så nået til smagsprøve nummer to fra ØBO, der udkommer d. 17/1 2020. I den forbindelse spiller Christian Hede 3 releasekoncerter i slutningen af januar/start februar i henholdsvis København, Aarhus og Svaneke, billetter kan købes HER.

Den nye single, “Trampende Hære”, beskrives som en industriel, rockhymne om ofre og de kampe, som både livet og kunsten kræver:

“Teksten er skrevet som et digt, men med rim og en rytmik, der gerne skulle gøre, at ordene nærmest falder af tungen. For at spille op til sangens kølige, industrielle feel, var det vigtigt, at billederne stod skarpt og levende. Gerne fyldt med patos. Det elsker jeg, når det bruges rigtigt”.

Du kan lytte til nummeret på forskellige streamingtjenester HER.

Foto: Edi Cliff

Previous articleRepeat #37
Next articleGFR julekalender 2019 – 1. december // Roskilde 95

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.