Home Seneste November 2012 - Nyheder Pantera genforeningsrygter skydes ned

Pantera genforeningsrygter skydes ned

3545
0

Den tidligere Pantera trommeslager, og bror til legendariske “Dimebag” Darrel, skyder rygter om en Pantera reunion ned i et interview. Her følger et uddrag af interviewet.

Adspurgt om, hvordan han håndterer de konstante rygter og snak om en mulig genforening af den klassiske Pantera lineup, med Zakk Wylde (Black Label Society, Ozzy Osbourne) som erstatning for afdøde “Dimebag” Darrell Abbott (Vinnie’s bror) på guitar, udtalte Vinnie Paul, “Det er nemt, mand. Jeg kan ikke leve i fortiden, mand. Jeg vil se fremad, jeg vil blive ved med at bevæge mig fremad. Jeg har forståelse for, at nogle fans ønsker at se det, især folk, der aldrig har haft mulighed for at se Pantera, men uden min bror er en del af det, giver det bare ikke nogen mening. Jeg vil ikke trampe på hans arv “bare” for at gøre nogle mennesker glade. Vi havde 14 fantastiske år sammen, og vi solgte næsten 40 millioner plader på verdensplan. Det er ret fantastisk  – og bandet er, faktisk, for mig, større i dag, end det var dengang, jeg mener, det er virkelig… det er virkelig vokset og vokset og vokset. Der er masser af dvd’er og videoer derude, folk kan kaste sig over. Og jeg vil i stedet for anbefale, at du kommer og ser mig lege med Hellyeah, for det er hvad jeg gør nu”.

Han tilføjede: “[Det er bare] rygter, mand. Det er alt jeg har at sige. Du kender den der Aerosmith sang “Dream On”… Det kommer ikke til at ske, mand Jeg har ingen interesse i at spille med de fyre, jeg elsker Hellyeah… Jeg går virkelig op i og tror på det band. Hvis jeg holder fast i det længe nok, vil vi opleve den samme slags succes til sidst”.

Dimebag blev skudt ned, og døde, sammen med tre andre under en Damageplan koncert på Alrosa Villa natklub i Columbus, Ohio, i december 2004.

Vi følger Vinnie’s opfordring og nyder en video med Pantera i stedet for.

Kilde: Musicuniverse

Like GFRock på facebook og få nyheder om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

Previous articleBOB SACAMANO holder gratis releasefest og udgiver debut EP
Next articleGreen Day: ¡Dos! ** (2/6)