Home Artikler BOB SACAMANO holder gratis releasefest og udgiver debut EP

BOB SACAMANO holder gratis releasefest og udgiver debut EP

3273
0

I dag, mandag, udkommer BOB SACAMANO’s debut EP On Fire. Det bliver fejret med en releasefest på Råhuset i København torsdag.

EP’en, der består af 3 sange, bliver udgivet af B Group, der også stod bag single-udspillet “Beautiful”, der udkom 17/10, og har klaret sig godt på Itunes rock-chart, med en 3. plads som bedste placering.
Bandet, som på kort tid er gået fra en “for sjov” duo til et 5- mandsorkester, stod tidligere på året i finalen i årets Emergenza Festival, og blev her kåret til “Musikernes egen favorit”. Senest blev BOB SACAMANO’s demo EP kåret til Månedens Demo i GAFFA, hvor de også fik en 5-stjernet anmeldelse for deres mørke, melodiske, guitarbårne rockmusik.

Gratis releasefest på Råhuset
Nu er bandet altså klar med deres officielle debut EP og det skal ikke gå stille for sig. Derfor er der lagt op til et brag af et releaseparty, når BOB SACAMANO byder op til rockfest på Råhuset (Kødbyen), med gratis entré og gratis øl til de hurtige.

Udover BOB SACAMANO er Bleeding Canvas også på plakaten, og de vil starte festen med et brag. Så der er god grund til at kigge forbi Råhuset på torsdag. Dørene åbner kl. 20 og det er, som nævnt, ganske gratis.

Hør EP’en On Fire her (via Spotify). EP’en kan også købes på iTunes.

Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

Previous articleGFR Fokus: Interview – Into Century
Next articlePantera genforeningsrygter skydes ned