Home Seneste November 2012 - Nyheder Nyt på vej fra The Migrant

Nyt på vej fra The Migrant

3146
0

Danske The Migrant udgiver ny plade til februar, men er allerede nu klar med førstesinglen. Frontmand Bjarke Bendtsen fortæller her lidt om projektet.

Godt et år efter udgivelsen af det anmelderroste album Amerika er The Migrant nu klar med sit tredje studie-album Beads. Frontmand Bjarke Bendtsen har gennem de sidste år været på farten på denne og hin side af Atlanten, og det nye album er en forfriskende eliksir til dagdrømmere og mystikere.

I modsætning til de to foregående albums har indspilningen af Beads strakt sig over det meste af et år og endte med at blive et større puslespil. Bjarke fortæller:

“Jeg indspillede første del af albummet i Texas hos min ven og med-producer James Talambas, som jeg også indspillede Amerika med. Han har erhvervet sig en del gamle, østlige instrumenter gennem de seneste år, og vi tænkte at nogle af dem ville stå godt til de lidt meditative, åben-akkord-agtige sange, jeg havde med i kufferten. Vi nåede at lege med og indspille en god del af sporene derovre, men det hele var stadig på skitse-stadiet, da jeg kom tilbage til København halvanden måned senere. Her gik jeg og min danske musiklegekammerat Mads Hartmann i gang med at producere resten af albummet i hans studie. Vi gik mange snørklede veje og er ret glade for der, hvor vi er havnet, selvom det nok tog lidt længere tid end vi først havde regnet med.”

Bjarke forelskede sig på sine USA-rejser i Austin, Texas, hvor han stadig har det ene ben plantet. Med et band i ryggen i København såvel som i Austin, har det været muligt for The Migrant at turnere i både Europa og USA, bakket op af anmelder-roser på begge kontinenter. Det er derfor også planen at fortsætte udenlands-eventyret med Beads i bagagen.

Pladen udkommer mandag d. 4. februar 2013 via Target Distribution. Inden da kan The Migrant opleves live på Rust fredag d. 16. november.

Video til førstesinglen “Ask The Current”.

The Migrant på Facebook

Like GFRock på facebook, og få nyheder om rock, rul, metal, and the what have you, hver dag!

Previous articleGFR Fokus: The Tristesse of Enola fejrede ny EP med koncert
Next articleGFR Fokus: Interview – Into Century