Home Artikler GFR Fokus: The Tristesse of Enola fejrede ny EP med koncert

GFR Fokus: The Tristesse of Enola fejrede ny EP med koncert

1934
0

Aarhusianske The Tristesse of Enola er klar med en ny EP, The Styx Riverflow. Det blev markeret med en koncert lørdag aften på Fairbar.

En time med velskrevet og velfungerende singer-songwriter med lidt rock-influenser smidt oveni, gode versioner af numre som Prophecy of Man og Tantalus Aches fra bandets første EP, Memento Mori (som du kan læse vores anmeldelse af her) med flere, og hele den nye EP, spillet fra ende til anden. Som det er musikalsk mode at gøre, som forsanger Jesper Hother bemærkede.

Bandet er en stærk og sammenspillet enhed og den velfungerende vekslen mellem Jesper Hother og Line Møller Andersen ‘s vokaler på flere af numrene er et stærkt kort for bandet. Også de øvrige musikere leverede en upåklagelig optræden, og især Henrik Øllgård Olsen’s guitararbejde, som i et par numre fik lov til at rocke, og Simon Skovgaard’s varierede trommespil fortjener en bemærkning – og vi skal heller ikke glemme Olav Lasthein Poulsen på bass, der binder lydbilledet fint sammen.

Enkelte knaster med lyden til trods, var det en glimrende koncert, som en relativt fyldt Fairbar blev budt på.

Inden The Tristesse of Enola var Christina Dahlerup på scenen med sine afdæmpede danske sange, men jeg nåede desværre kun en lille flig af hendes koncert.

The Tristesse of Enola er bestemt en anbefalelsesværdig oplevelse live. Om den nye EP lever op til det, kan du læse her på GFRock i næste uge, hvor vi anmelder The Styx Riverflow.

Skrevet af Judas  (som beklager billedkvaliteten på mobilen)

Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

 

Previous articleGFR Fokus: Into Century release rockede Backstage
Next articleNyt på vej fra The Migrant