Home Artikler Little Johnny Walker – Tour dagbog del 4 (sidste del)

Little Johnny Walker – Tour dagbog del 4 (sidste del)

1763
0

Den esbjergensiske rock ‘n roll duo Little Johnny Walker har været på en lille tour rundt i landet, og har i den forbindelse lavet en videodagbog fra livet på de danske landeveje. I denne sidste del af videodagbogen gælder det hjemmebanen i Esbjerg, når duoen indtager Industrien.

Little Johnny Walker udsendte i begyndelsen af året albummet The First Album, og i min 5-stjernede anmeldelse af de herlige løjer skrev jeg blandt andet:

“Little Johnny Walker er et glimrende eksempel på, at det ikke nødvendigvis behøver at trække ned, at man ikke er synderligt originale, bare man har personlighed og troværdighed. Nå ja, og noget så banalt som hjertet med. The First Album emmer ikke kun af sjæl, nærvær og troværdighed, det er også lyden af 2 hjerter der banker for god gammeldags rockmusik – og forstår at spille den, og skrive sange, så man mistænker dem for at have sippet af genrens ursuppe”. Læs hele anmeldelsen HER

Og er du interesseret i at vide mere om bandet, så har vi søreme også et interview, som du kan kaste dig over HER

Første afsnit fulgte bandet fra Esbjerg til København, hvor de gav koncert d. 11/9 i Karen Mindes Kulturhus,  del 2, fra d. 18/9 bragte dem forbi Posten i Odense. Næstsidste stop var Tante Olga i Randers, d. 9/10, inden afslutningen på Industrien i Esbjerg  lørdag, d. 24/10, som dette sidste afsnit handler om.

Så let’s roll og se hvad der sker i Esbjerg sådan en mørk oktober aften!

https://youtu.be/q_5rUX2-pqE

Previous articleJ. Arlin – New To Someone Else – 3/11 – 2015
Next articleGodspeed You! Black Emperor, Den Grå Hal, d. 2/11 – 2015 ★★★★★★

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.