Home Artikler Little Johnny Walker – Tour dagbog – del 2

Little Johnny Walker – Tour dagbog – del 2

2186
0

Den esbjergensiske rock ‘n roll duo Little Johnny Walker er på en lille tour rundt i landet, og laver i den forbindelse en videodagbog fra livet på de danske landeveje. I denne anden del går turen til Posten i Odense.

Little Johnny Walker udsendte i begyndelsen af året albummet The First Album, og i min 5-stjernede anmeldelse af de herlige løjer skrev jeg blandt andet:

“Little Johnny Walker er et glimrende eksempel på, at det ikke nødvendigvis behøver at trække ned, at man ikke er synderligt originale, bare man har personlighed og troværdighed. Nå ja, og noget så banalt som hjertet med. The First Album emmer ikke kun af sjæl, nærvær og troværdighed, det er også lyden af 2 hjerter der banker for god gammeldags rockmusik – og forstår at spille den, og skrive sange, så man mistænker dem for at have sippet af genrens ursuppe”. Læs hele anmeldelsen HER

Og er du interesseret i at vide mere om bandet, så har vi søreme også et interview, som du kan kaste dig over HER

Første afsnit fulgte bandet fra Esbjerg til København, hvor de gav koncert d. 11/9 i Karen Mindes Kulturhus, nu er turen kommet til del 2 (fra d. 18/9), som bringer bandet til Posten i Odense. Posten som de får kaldt “de fedeste sted vi har spillet” i løbet af videoen.

Hør desuden om vilkårene for et rockband i Little Johnny Walkers størrelse, hvor man kører når man får fri fra arbejde om man så bliver forsinket eller ej, se om man kan ryge en smøg og stryge en skjorte på samme tid, kom med til lydprøven og se om der når at dukke folk op til koncerten?

https://youtu.be/97jKQ_SxuWU

Hermed er der nu kun 2 koncerter tilbage i Little Johnny Walkers kalender:

9/10 – Tante Olga, Randers

24/10 – Industrien, Esbjerg

Følg med i bandets gøren og laden på Facebook.

Af Ken Damgaard Thomsen

Foto: Jenni Olsen

Previous articleThe White Dominos – Like A Ghost – 29/9 – 2015
Next articleAslak: Frihed (EP) ★★★★☆☆

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.