Home Artikler Little Johnny Walker – Tour dagbog del 3

Little Johnny Walker – Tour dagbog del 3

1637
0

Den esbjergensiske rock ‘n roll duo Little Johnny Walker er på en lille tour rundt i landet, og laver i den forbindelse en videodagbog fra livet på de danske landeveje. I denne tredje del går turen til Tante Olga i Randers.

Little Johnny Walker udsendte i begyndelsen af året albummet The First Album, og i min 5-stjernede anmeldelse af de herlige løjer skrev jeg blandt andet:

“Little Johnny Walker er et glimrende eksempel på, at det ikke nødvendigvis behøver at trække ned, at man ikke er synderligt originale, bare man har personlighed og troværdighed. Nå ja, og noget så banalt som hjertet med. The First Album emmer ikke kun af sjæl, nærvær og troværdighed, det er også lyden af 2 hjerter der banker for god gammeldags rockmusik – og forstår at spille den, og skrive sange, så man mistænker dem for at have sippet af genrens ursuppe”. Læs hele anmeldelsen HER

Og er du interesseret i at vide mere om bandet, så har vi søreme også et interview, som du kan kaste dig over HER

Første afsnit fulgte bandet fra Esbjerg til København, hvor de gav koncert d. 11/9 i Karen Mindes Kulturhus,  del 2, fra d. 18/9 bragte dem forbi Posten i Odense. Nu er vi nået til næstsidste stop, Tante Olga i Randers, d. 9/10, inden afslutningen på Industrien i Esbjerg nu på lørdag, d. 24/10 (sammen med Long Line Down og Black Dog Howl).

Find ud af hvor hvad nummeret “Black Dog Hobo” handler om, se hvordan duoen håndtere manglende promovering fra spillestedets side og om du kan nå at tælle, hvor mange øl der er i køleskabet på Tante Olga!

https://youtu.be/FnIG3WC8mso

Previous articleI’ll Be Damned – Fever – 22/10 – 2015
Next articleThe Foreign Resort: The American Dream (EP) ★★★★☆☆

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.