Home Seneste Februar 2015 - Nyheder Konkurrence: Vind billetter til Skullclub på Viften d. 14/2

Konkurrence: Vind billetter til Skullclub på Viften d. 14/2

1600
0

Lørdag d. 14 byder Viften i Rødovre på en punk ‘n roll knytnæve lige i fjæset på dig, når koldingensiske Skullclub border scenen med tro, håb og knojern. Vi har i samarbejde med Viften 5×1 billetter på højkant.

“Paroler, budskaber og holdninger råbes ud med punk-rocket attitude, konfronterende vokal og en herlig “bøllet” in-tour-face attitude. Skullclub’s sympati ligger hos den lille mand, samfundets mere skæve eksistenser og udkantsdanmark – fra det mørkeste Jylland til storbyens rendesten og mere snuskede sidegader.

Gamle Ar og Nye Tænder bliver dog heldigvis ikke ren parole-råben, selvom det element bestemt også er tilstede, for kommer man om bag ved de brølende og råbe-med-venlige omkvæd, så får Skullclub faktisk demonstreret både sprogligt overskud og evner til at lege med det. Det hele pakket ind i catchy punk ‘n roll melodier, leveret med en gnist, gejst og smittende energi. OHØJ!”

Således skrev jeg, da vi lavede vores Top 5 over danske favorit albums i 2014, hvor Kolding-piraternes debutalbum, Gamle Ar og Nye Tænder, var blandt mine 5 udvalgte. En regulær anmeldelse af albummet kan læses HER. Desuden har vi fået en lille snak med bandet om musikken, teksterne og andre sørøver-historier, det kan du læse HER.

Hvis du vil opleve bandet live, er der altså nu mulighed for det, når de kigger forbi Viften i Rødovre lørdag d. 14/2. Som bonus får du endda kompetent opvarmning fra X Teenage Rebels og Loud ‘N Rowdy. Alt du skal gøre for, at have muligheden for at vinde en af de 5 billetter, er at svare på følgende spørgsmål inden onsdag d. 11/2 kl. 12.00:

Hvad kalder Skullclub også dem selv og deres fans? A: Skullfuckers B: Skull United C: Kranieklubben.

Send dit svar, plus kontaktoplysninger til gfrockdk@gmail.com, skriv “Skullclub” i emnefeltet. Vinderne får direkte besked onsdag d. 11/2.

Besøg Skullclub på Facebook HER, og meld dig til koncert-begivenheden HER.
Previous articleGonzo Morales – When You Walk The Walk – 4/2 – 2015
Next articleCSI WAR: Love/Forever (EP) ★★★☆☆☆

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.