Home Anmeldelser GFR Live: Steel Panther, Amager Bio 14/2-2013 **** (4/6)

GFR Live: Steel Panther, Amager Bio 14/2-2013 **** (4/6)

2753
0

Steel panther er klar med deres 3. udgivelse, “All You Can Eat”. Dette har sat gang i en større Europaturné, og fredag d. 14/2  ramte Steel Panther Amager Bio med deres 80’er inspirerede Kliché-‘metal’.

Opvarmningsbandet Blackwater spillede en helt anden form for musik end selve hovednavnet – og musikkens, nærmest ikke eksisterende, intensitet lagde ikke op til, at man skulle have smidt tonsvis af sex, power & rock n’ roll i hovedet, når Steel Panther indtog scenen senere. Blackwaters optræden var nu ikke decideret dårlig, og de formåede at få en del af publikum med. Dog ville det have været en bedre oplevelse, hvis deres musik ikke var taget ud af den nemme bog. Med det mener jeg, at der ikke var nok overraskelser i musikken.

028150214

Steel panther tog til gengæld scenen med storm, så snart de trådte ind på den! Der var ingen slinger i valsen, og det hele var som blødt smør på varmt brød. Selv om opvarmningen ikke tog kegler, var publikum mere end friske på at få deres ”funk on”, og med ”Asian Hooker”, som en af de første sange, var det som intet kunne gå galt.

Hele koncerten virkede rutinepræget, men det var der intet dårligt i, for det var virkelig som at stå på 80’er scenen sammen med Guns N’ Roses og en snert af Bon Jovi. Dog var måden hvorpå de promoverede deres nye album ”All You Can Eat” ret åbenlys og en lille  smule kedelig – hvilket er forståeligt nok, da det ofte virker sådan med mange bands.

007150214

For at give en generel vurdering, så var det hele noget af en oplevelse. Alt fra jokes på scenen til de seksuelle undertoner (læs: bassisten), samt de smukke guitarovergange var lige i skabet. Rammerne omkring koncerten passede til publikum, og hvis jeg nogensinde skulle forklare, hvordan man “viser sig” live, så ville Steel Panther være bandet jeg ville referere til. 

Anmeldt af JL
Fotos: Kasper Rebien

Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

 

Previous articleBlack Book Lodge: Tûndra ***** (5/6)
Next articleBlack Book Lodge – Black Sheep/Prodigal Sons – 17/2 – 2014

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.