Home Seneste Februar 2014 - Nyheder GFR Fokus: Koncerter i København, weekenden uge 8

GFR Fokus: Koncerter i København, weekenden uge 8

2568
0

Vi har endnu engang kigget lidt i diverse spillesteders koncertkalender, valgt lidt ud og muligvis glemt andet – her er weekendens udvalg.

Vi begynder på Rust, hvor du allerede i aften kan være vidne til næste runde af Emergenza konkurrencenens indledende heat. Konkurrencen forsætter fredag, hvor hard rock/grungerne Noxtrain, som vi anmeldte fornylig, blandt andet er på programmet (de spiller 23.30). I anmeldelsen lød det blandt andet:

“… Ikke mindst fordi bandet leverer nogle forbandet medrivende numre, med catchy melodier der nærmest er ved at falde over hinanden i køen med hitpotentiale”. Læs anmeldelsen HER

Rust // 20. & 21/2 // Kl. 19.00 // 90 kr.

Er du til progressiv metal, så har Dream Theater efterhånden boltret sig indenfor genren i et kvart århundrede. Torsdag aften ruller de det tunge skyts ud i Falconer Salen på Frederiksberg. Teknisk overlegenhed og storladen metal, nyt album i bagagen, der skulle være masser af lir i vente torsdag aften.

Falconer Salen // d. 20/2 // Kl. 20.00 // 380-450 kr.

Hvis du er drattet om efter den dosis metal, så er der storladenhed af en lidt anden skuffe samme sted dagen efter. Fredag aften indtager Thirty Seconds To Mars Falconer Salen, med skuespiller Jared Leto i front og et bagkatalog læsset med pompøs og højtragende emo-rock. En svulstig aften er i vente!

Falconer Salen // d. 21/2 // Kl. 20.00 // 380 kr.

Nok af det storladne, er du til mere rå og ufortyndet rock ‘n roll, så kig forbi Råhuset, hvor Awesome Mr. Powerwolf leverer varen fredag aften. Jeg tildelte deres EP Wake Up 4 stjerner tilbage i oktober måned, i anmeldelsen lød det blandt andet:

“Awesome Mr. Powerwolf blæser originalitet et stykke og blæser i stedet bare til angreb med gamle våben, der ikke har mistet deres træfsikkerhed. Der er sgu ikke så meget at sige om det her, det er charmerende, velspillet og klassisk god gammeldaws rock ‘n roll”. Læs resten HER

På plakaten er også: The Binnacle List, Mystisk Milits og Delayed Reflections

Råhuset // d. 21/2 // Kl. 20.00 // 85 kr.

http://youtu.be/RWmnl81U3mY

Lørdag har vi fundet et enkelt arrangement, her kan du tage et smut til Templet i Lyngby, hvor world-beaterne Travelling Tribes spiller op til alsidigt bal. Gruppen henter inspiration fra så forskellige genre som psych, lo-fi, folk, noise, indiske ragaer, blues fra Mali og kinesisk pentatonisk musik.

Support: Kristian Haarløv

Templet // d. 22/2 // Kl. 20.00 // 80 kr.

Eddie Spaghetti (bas + vokal), “Metal” Marty Chandler (guitar), Dan “Thunder” Bolton (guitar) og Christopher “Chango” Von Streicher (trommer) – Supersuckers! Udover nogle bitchin’ bad ass navne, så kalder Supersuckers sig stille og roligt også for the greatest rock ‘n roll band in the world. Det har du så mulighed for at opleve/bedømme søndag aften, hvor de indtager Loppen.

Loppen // d. 23/2 // Kl. 21.00 // 160 kr.

Vi slutter denne runde på Amager, hvor Royal Hunt gæster Amager Bio søndag aften. Det dansk/amerikanske band har leveret millionsælgende progressiv metal i mere end 20 år, og er aktuelle med albummet A Life to Die For.

Support: Cloudscape (SE)

Amager Bio // d. 23/2 // Kl. 20.00 // 175 kr.

http://youtu.be/97KICGmPzmI

Af Ken Damgaard Thomsen

Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal, and the what have you – hver dag!

Previous articleBiohazard – Punishment – 20/2 – 2014
Next articleBand Of Horses: Acoustic At The Ryman ** (2/6)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.