Home Koncerter GFR Fokus: Koncerter i København, uge 43 + start 44

GFR Fokus: Koncerter i København, uge 43 + start 44

3100
0

De kommende dage byder blandt andet på udsolgte koncerter med Airbourne, Vista Chino og Alter Bridge, men der er masser af andet at kaste sig over, hvis man ikke fik billetter til disse koncerter.

Denne omgangs  udvalgte koncerter starter med dobbelt op på rock på Amager, dog med noget forskelligt udgangspunkt.

I Amager Bio spiller Shotgun Revolution op til whisky bal, når deres Jack Daniels sponsorerede tour rammer spillestedet fredag aften. Bandet har turneret flittigt i år, hvilket blandt andet har budt på support jobs for selveste Slash og koncert på Smukfest. Med sig har de Octophuzz, der efter sigende spiller beskidt og støvet rockmusik.

Amager Bio
Fredag d. 25/10
Tid: 21.00
Pris: 125 kr. (forsalg) // 150 kr. (døren)

I nabobygningen er der dømt vikingetræf hos lillebror Beta, hvor Vanir kigger forbi med deres episke folk-metal. Nordisk mytologi, sækkepiber, mjød, kød og metal – det burde være den perfekte diæt for alle sunde og raske drenge og piger!

Beta 2300
Fredag d. 25/10
Tid: 22.00
Pris: 100 kr. (forsalg) // 125 kr. (døren)

Der er også lagt op til rabalder. bulder og brag i Pumpehuset, hvor der afholdes endnu en omgang Total Carnage Fest. Vi er nået til den 6.i rækken, denne gang får publikum fornøjelsen af Crocell, Aphyxion og Defilementory.

Aarhusianske Crocell udgav tidligere på året albummet Come Forth Plague, som jeg udover 5 stjerner, blandt andet kastede følgende ord efter:

“Crocell har begået et helstøbt, velspillet og flot udført dødsmetal album, som du ikke bør snyde dig selv for, om du er kæmpe fan af genren eller ej”.  Læs resten af anmeldelsen HER

Pumpehuset
Fredag d. 25/10
Tid: 21.00
Pris: 150 kr

I Templet i Lyngby går det lidt blødere for sig, når de albumaktuelle retro-rockere Go Go Berlin kigger forbi. Vi har over det seneste års tid oplevet bandet live to gange her på GFRock, i begge omgange er bandet blevet tildelt 4 stjerner for deres energiske optræden. Først på Beta tilbage i april måned og seneste på årets Roskilde Festival, hvor de indtog Pavilion Junior under Warm Up dagene.

Templet
Fredag d. 25/10
Tid: 21.00
Pris: 120 kr.

Men der er mere at komme efter fredag, hvis du er til toner fra undergrunden, så stå af på Lygten Station. Her er de 3 upcoming navne Gonzo Morales, Mojave Desert Rebels og The Joe Class Experience på programmet. Sidstnævnte er et ubeskrevet blad for os, men både Gonzo Morales og Mojave Desert Rebels har vi tidligere tildelt hver 4 stjerner for udgivelser. Du kan læse om Gonzotown HER, samt tage en støvet tur med ørkenrebellerne HER

Og hvis du bliver hængende til dagen efter, så er der flere upcoming toner når blandt andre Lagerloudz (som vi anmelder her på siden i næste uge) indtager scenen – her er et link til løjerne.

Lygten Station
Fredag d. 25/10
Tid: 20.00
Pris: 60 kr.

Lørdag kan du se om Ulige Numre kan leve op til den hype deres EP og aktuelle debutalbum kastede af sig, når københavner bandet gæster Store Vega. Både udgivelserne og den aktuelle koncertrække har modtaget positive anmeldelser, så mon ikke de leverer varen på “hjemmebanen”?

Store Vega
Lørdag d. 26/10
Tid: 20.00
Pris: 180 kr.

Vi slutter af med to koncerter i DR’s koncerthus. Først søndag, hvor Tindersticks fejre 20 året for udgivelsen af debutalbummet Tindersticks. Siden er det blevet til i alt 8 studie plader og en masse afstikkere til andre kunstarter. Kammerat Judas kastede 4 stjerner efter deres seneste album The Something Rain, og skrev blandt andet:

“The Something Rain er et særdeles homogent album, som passer godt til en aften i godt selskab med god mad og vin, som dæmpet soundtrack til samtalen. Det er dog ikke på højde med englændernes bedste – men stadig en anbefaling værd, hvis man er til afdæmpet og velarrangeret croon, og ikke er bange for blæsere”.  Læs hele anmeldelsen HER

Koncerthuset
Søndag d. 27/10
Tid: 20.00
Pris: 370 – 420 kr.

Mandag er det en lidt anden form for croon der kan høres i Koncerthuset, når den gamle hæse rockøgle Mark Lanegan kigger forbi. Lanegan har efterhånden huseret i de mere dunkle afkroge af branchen i 3 årtier, og brugt sin gravkammerrøst på alt fra grunge, indie, ørkenrock, blues og en masse forskellige musikalske projekter og konstellationer. Altid produktive og albumaktuelle Lanegan er lige nu aktuel med coverpladen Imitations, men i koncertsalen har han den engelske multi-instrumentalist Duke Garwood med, som han tidligere på året udgav albummet Black Pudding sammen med.

Koncerthuset
Mand d. 28/10
Tid: 20.00
Pris: 340 kr.

Af Kodi

Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

Previous articleMomentum – Enter The War – 25/10-2013
Next articleCOMAPILOT – Dead Men Don’t Walk – 26/10-2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.