Home Seneste Januar 2014 - Nyheder GFR Fokus: Koncerter i København, uge 3+4

GFR Fokus: Koncerter i København, uge 3+4

3023
0

Mange spillesteder ligger stadig i selvpåført januar-dvale, men der begynder stille og roligt at ske lidt rundt omkring igen. Her er et kig på, hvad du kunne bruge en aften eller to på den næste uges tid.

Vi lægger ud i Taastrup, hvor du kan få opklaret om “han stadig er vild med Mona”, når Søren Krag Jacobsen kigger forbi Taastrup Teater. Mange forbinder muligvis Krag Jacobsen med film, og det er da også som instruktør han har bedrevet mest de seneste 30 års tid. Han albumdebuterede tilbage i 1975 med Hinkeruder på Motorvejen, der indeholder klassikeren “Kender du det?” (bedre kendt som “Mona”), fulgte op med Tur-Retur i 1978. herefter skal vi frem til 2001 for at finde hans tredje og indtil videre seneste album, Isalena.

Taastrup Teater
Torsdag d. 16/1
Tid: 20.00
Pris: 150 kr.

Så rammer vi weekenden, der kommer til at stå i de mere upcoming navnes tegn.

Fredag aften indtager to af slagsen rockklubben High Voltage, når GOAThawkBuffalo og Awesome Mr. Powerwolf spiller op til bal. Sidstnævntes EP Wake Up modtog 4 stjerner her på siden for nogle måneder side, i anmeldelsen lød det blandt andet:

“Awesome Mr. Powerwolf blæser originalitet et stykke og blæser i stedet bare til angreb med gamle våben, der ikke har mistet deres træfsikkerhed. Der er sgu ikke så meget at sige om det her, det er charmerende, velspillet og klassisk god gammeldaws rock ‘n roll”. Hele anmeldelsen kan læses HER

High Voltage
Fredag d. 17/1
Tid: 22.00
Pris: 50 kr.

http://youtu.be/RWmnl81U3mY

Dagen efter kan du gå hele vejen til Valby for at besøge din gamle mor… eller for at svinge forbi Underwerket, hvor der bydes på dødsmetal og heavy. Bag overskriften Simply The Sickest vol. 6  finder du koncert debutanterne Apparatus og Steel Inferno, samt de mere rutinerede Ogdru Jahad. Læs mere om arrangement og bands på denne Facebook Event

Underwerket
Lørdag d. 18/1
Tid: 20.0 (døre)
Pris: 30 kr.

Samme aften, under Knippelsbro, nærmere bestemt Kayak Bar, spidder Federal Unicorn hovedstaden med deres rock ‘n pop n’ roll. Det er energiske liveband har debutalbummet Come Again lige på trapperne (udkommer 7/2), så mon ikke trioen er mere end klar på en frisk galop (eller hvad en enhjørning nu gør)?

Kayak Bar
Lørdag d. 18/1
Tid: 21.00
Pris: ?

Så hopper vi til mandag, hvor Lille Vega for en stund forvandles til en dampende New Jersey sump, når veteranerne Monster Magnet indtager Vesterbro. bandet havde muligvis deres kommercielle og kunstneriske storhedstid i midt/slut 90’erne, men de er blevet ved med at at udsende solide plader, seneste Last Patrol tilbage i oktober måned. Den bundsolide skive modtog 4 stjerner fra undertegnede, i en anmeldelse hvor jeg blandt andet skrev:

“Monster Magnet bumler på Last Patrol ufortrødent videre i deres egen lille spacy tidslomme, uden skelen til musikalske modeluner eller tidernes skiften. Det er dybt forudsigeligt det meste af vejen, men det er en bundsolid vej, som de åbenbart ikke selv har fået slidt tynd endnu”. Resten kan læses HER

Support: Church of Misery

Lille Vega
Mandag d. 20/1
Tid: 21.00
Pris: 225 Kr.

Onsdag kan man tage et smut i Templet i Lyngby, hvor Jacob Bellens og band er på plakaten. Bellens, kendt fra I Got You On Tape og Murder, udsendte tilbage i slutningen af 2012 det anmelderroste album The Daisy Age. Her på siden diskede vi op med hele 6 stjerner for udgivelsen, ligesom der også var rosende ord til hans koncert på Radar i april sidste år.

Templet
Onsdag d. 22/1
Tid: 20.30
Pris: 150 kr.

Vi slutter denne omgangs kig på koncerter af med intet mindre end et legendarisk navn. Det gamle hippie orkester Young Flowers er atter genopstået, og bringer syre og psykedeliske toner til Loppen næste fredag. Trioen består i 2014 af Peer Frost, Søren Berlev og Peter Ingemann, hver især prominente navne i den danske rockhistorie. Så er det vist passende at tage endnu en tur op i træet.

Loppen
Fredag d. 24/1
Tid: 21.00
Pris: 100 kr

http://youtu.be/Co0zaRVqwuA

Skrevet af KDT

Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

Previous articleBig Sky Country – Come On! – 16/1 – 2014
Next articleGFR Fokus: Musik Aarhus Festival 2014

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.