Home Koncerter GFR Fokus: Koncerter i København, uge 19

GFR Fokus: Koncerter i København, uge 19

3412
0

Hvis du ikke lige er stukket af til Roskilde for at nyde musik til Live Live Festival (læs vores optakt her: fredag og lørdag), så er der også mulighed for at rocke lidt igennem i hovedstaden. Vi har kigget lidt rundt og valgt et par arrangementer, som man kunne tjekke ud.

Vi starter fredag aften i Pumpehuset, hvor grindcore pionererne Repulsion kigger forbi. Bandet regnes for et af de mest indflydelsesrige indenfor genren, som de har været med til at præge igennem 30 år. Gruppen havde dog en pause på 10 år, inden de i 2003 vendte tilbage til metal sub-genren som de var med til at skabe.

Med som support har de danske Undergang (death metal) og Dead Instrument (grindcore).

Pumpehuset
Fredag d. 10/5
Døre: Kl. 20.00
Pris: 200 kr. + gebyr

I Amager Bio finder vi helt andre toner, når de armenske Melodi Grand Prix deltagere Dorians tester formen inden det går løs til Eurovisionen. Bandet spiller progressiv rock, og har varmet op for Serj Tankian (med hvem de deler de armenske rødder).

Deres vindersang fra hjemlandets Grand Prix, er skrevet af selveste Tony Iommi fra Black Sabbath – hvis der er godt nok til Tony, så er det godt nok til dig!

Med i biffen har de en hel flok af kolleger fra det kommende internationale Grand Prix: Krista Siegfrids fra Finland, Odi & Sophie fra  Georgien, PeR fra Letland og endelig Diana Garipova fra Rusland.

Amager Bio
Fredag d. 10/5
Start: kl. 21.00
Pris: 100 kr. (forsalg og i døren)

Skulle det virker for afskrækkende på dig, så kan du jo i stedet smutte over til naboen Beta og se hvad Spirits Of The Dead er for noget. Fire nordmænd der spiller 60’er og 70’er inspireret klassisk rock, der hjemsøges af psykedeliske stoner-rock toner.

Deres seneste plade fra 2011 har fået pressen til, at drage paralleller til King Crimson, hvor deres lyd har bevæget sig i mere progressiv rockende retning.

Og ved i hvad? Det koster sgu kun 70 kr. inkl. support fra Bite The Bullet! Afsted til Amager.

Beta 2300
Fredag d.10/5
Start: kl. 20.00
Pris: 70 kr.

Skulle man i stedet for have lyst til en Tivoli tur, så er der søreme også musik at finde i Carstensens gamle have fredag aften. Tivoli afvikler Fredagsrock Festival, fra flere forskellige scener, og med et program der rummer lidt af hvert rent musikalsk.

Af det mere rockede kan nævnes: The Broken Beats, Veto, The Awesome Wells, The Floor Is Made Of Lava, The White Album, Baby In Vain m.fl.

I alt ti timer, seks scener og over 30 nordiske navne.

Tivoli
Fredag d. 10/5
Start: 14.00
Pris: Med i entré prisen til Tivoli

Hvis du er mere storbys festival menneske, så kunne du naturligvis også bruge fredag og lørdag på Vesterbro. Her løber Vesterbro Festival af stablen, med en lang liste af spændende navne, som: Dance With Dirt, Helmet Compass, Rufus Spencer, The Foreign Resort, Von Dü, Whores & Thieves og Mount Rushmore Safari. Sidstnævnte kan du også tjekke ud til dette arrangement lørdag.

I alt er der en hulens masse navne, fordelt på 7 scener indenfor gå-afstand af hinanden på Vesterbro.

Vesterbro Festival
Fredag d. 10/5 og Lørdag d. 11/5
Start: fredag kl. 16.00
Pris: 1 dag 50 kr/2 dage 100 kr. (fed rabat ellers)

Som altid, ROCK ON!

Skrevet af Kodi

Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

Previous articleMotorhead – Killed By Death – 10/5 – 2013
Next articleGFR Fokus: Koncerter i Aarhus i weekenden, uge 19

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.