Home Seneste Februar 2014 - Nyheder GFR Fokus: Koncerter i Aarhus, weekenden uge 6

GFR Fokus: Koncerter i Aarhus, weekenden uge 6

3187
0

Tilbudene spænder bredt genremæssigt denne weekend i Aarhus. Fra feststemt rock’n’roll fredag, til grum canadisk dødsmetal søndag. 

Fredag d.7/2

Fredagens tilbud finder vi på Radar, hvor Federal Unicorn lægger vejen forbi. Det energiske og feststemte rockband har vi selv oplevet en enkelt gang til et Off Spot arrangement sidste år på Backstage, og nu er bandet klar med et debutalbum, som vi anmelder i næste uge. Kåd energi og catchy rock er kendetegn for bandet, der har Blind Drivers med som support. Der er afterparty på Backstage fra midnatstid.

Radar, døre kl. 20, koncertstart kl. 21, 80 kr.

Lørdag d.8/2

Lørdag er der Battle of the Bands på Backstage, hvor man kan opleve en række upcoming navne give den gas. Der er hele 8 bands på plakaten – Tjek eventen ud på facebook.

Backstage, døre kl. 18, koncertstart kl. 18.50, 50 kr. 

Søndag d.9/2

Søndagen byder på to tilbud, et hos Atlas, og et hos naboerne på Voxhall. På Atlas er det The Beards, der lægger vejen forbi. De skæggede gutter blander comedy, folk og rock i deres hyldest til…skæg. Bandets erklærede mission er sågar at få alle mænd til at gro skæg.  Som support har de lokale TurboChild, hvis EP jeg anmeldte i efteråret, og de får absolut en anbefaling med på vejen for deres energiske rock’n roll.

Atlas, Døre kl. 19, koncertstart kl. 20, 100 kr.

På Voxhall er det canadiske Kataklysm, der indtager scenen. Metalhovederne debuterede tilbage i 1995, og har deres 11. album på bedding. Det får titlen Waiting For The End To Come. Og det lyder jo ganske grumt. Det er Kataklysm også, selv om der bestemt også er melodier at finde i den hyperhurtige og hårdtslående dødsmetal. Krisiun og Fleshgod Apocalypse varmer op.

Voxhall, Døre kl. 18, koncertstart kl. 19, 200 kr. 

Af JSB

Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

Previous articleInterpol – Turn on the Bright Lights – 7/2 – 2014
Next articleBersærk: Trældom (EP) ***** (5/6)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.