Home Koncerter GFR Fokus: Koncerter i Aarhus, uge 20

GFR Fokus: Koncerter i Aarhus, uge 20

3107
0

Efter nogle uger med fuld knald på rocken i Aarhus, er der ikke helt så meget rock på hylderne i denne weekend. Der er dog mulighed for at komme ud og vifte med ørerne både fredag og lørdag.

Fredag er der to muligheder i hver sin ende af aldersskalaen:

Train er der Vest Finale i den årlige Emergenza-konkurrence, hvor 11 upcoming bands fra Vest-Danmark dyster om en plads i den nationale finale. Der er som regel musik for enhver smag i blandt – navnene, der spiller i Vest Finalen tæller Automatik, Lemon Eyes, Frozen in Time, Total Hip Replacement, Maggies View, Orange Extended, Kreuzberg, Velvet Volume, Alpaca, Eftersmag og Rakkerpak.

Emergenza Vest Finale

Train, Toldbodgade 6

Døre 18.30, koncertstart kl. 19

Forsalg 110 kr, 150 kr i døren 

Andetsteds i byen, på Radar, kan man opleve Niels Skousen, som var den ene halvdel af hippie-du0en Skousen & Ingemann, og blandt andet var en central figur på Herfra Hvor Vi Står -albummet, der har klassikerstatus i dansk rock. I en periode var Skousen væk fra musikscenen og slog blandt andet sine folder som skuespiller, men med den roste Dobbeltsyn fra 2002 vendte han tilbage til rocken og har siden udgivet yderligere to albums, senest Lyt til din coach fra 2010. Med sig på scenen har Skousen de to guitarister Jonas Struck og Rune Kjeldsen, som er garanter for en god opbakning til de fremragende sange. Der skulle være nyt materiale på vej, som sandsynligvis bliver luftet, og der ud over kommer Niels Skousen godt omkring i sit ældre materiale, så der er noget at se frem til, hvis man er til poetisk, dansk-sproget folk-rock.

Radar, Skovgaardsgade 3

Døre kl. 20, Koncertstart kl. 21

130 kr.

Lørdag er der også mulighed for at få sig et skud dansk rock når The Broken Beats besøger intime Fatter Eskil. Bandet er aktuelle med deres 5. album, You’re Powerful, Beautiful and Extraordinary, som er blevet vel modtaget, og bandet favner både det poppede, det eksperimenterende og det rockede. Med guitarist og forsanger Kim Munk i front, skulle der være garanti for en god koncertoplevelse.

Fatter Eskil, Skolegade 25

Koncertstart kl. 22

80 kr.

Skrevet af Judas

Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

Previous articleGFR Fokus: Koncerter i København, uge 20
Next articleShivas Nat: Hard to Breathe (EP) ***** (5/6)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.