Home Koncerter GFR Fokus: Koncerter i København, uge 20

GFR Fokus: Koncerter i København, uge 20

2583
0

Vi har igen kigget lidt i koncertkalenderen for den kommende weekend, nu festivalsæsonen for alvor er skudt i gang, begynder det at tynde lidt ud med koncerter på byens spillesteder, men der er stadig rock at finde.

Vi begynder rundturen på Amager, hvor Amager Bio lægger bygning til en omgang tung rock, når Sheffield bandet Bring Me The Horizon spiller op til metalcore-bal. Bandet har bevæget sig fra deathcore genren, over i en mere progressiv retning på deres seneste album, samt tilføjet keyboard for at tilføje lyden et symfonisk lag.

29/4 udkom deres fjerde album, der efter sigende skulle være endnu mere ambitiøs end de foregående, så det lyder som om Bring Me The Horizon kommer til at levere lidt af et hårdt sansebombardement.

Med sig har de ligeledes britiske Your Demise

Amager Bio
Fredag d. 17/5
Døre: Kl. 20.00
Pris: 245 kr. (forsalg), 270 kr. (døren)

Samme aften præsenterer Fredagsrock i Tivoli en oplevelse af en lidt anden karakter. De lune veteraner TV2 afslutter deres ”Bag duggede ruder – 100 sange på 180 dage” tour med en Tivolitur. Bandet behøver næppe nogen nærmere introduktion, de er jo blevet lidt af en institution i vores egen lille andedam, men ER de virkelig “Danmarks kedeligste orkester”, som de selv kalder sig?

Betal entré til Tivoli og tjek det ud.

Tivoli
Fredag d.17/5
Start: Kl. 22.00
Pris: Tivoli entré

Har du kun 40 kr. på lommen, så gem dem til lørdag, hvor Rust kan byde på tre danske navne i form af Aya, We Are og LSD On CIA.

Her er sidstnævnte klart det mest rockede, og en eksplosiv trio vi selv stiftede bekendtskab med til Off Spot i Aarhus. Deres energiske genre-cocktail fik blandt andet følgende ord med på vejen fra min kollega Judas: “Lyden er massiv, tung og tight, med masser af temposkift, skæve takter, og et imponerende drive..”.

Så snyd ikke dig selv for dem!

Rust
Lørdag d. 18/5
Døre: kl. 20.00
Pris: 40 kr.

Amager kommer til at skælve, når The Psyke Project indtager Beta lørdag aften. Hvis bandets glimrende ry som live navn ikke er nok, så ankommer de med et album i ryggen, som i min bog står som årets bedste, og mest grumme, hidtil. Jeg smed 6 stjerner efter Guillotine fornylig, i en anmeldelse hvor det blandt andet lød:

“Guillotine er et uhæmmet frontalangreb, hvor The Psyke Project går direkte efter halsen på lytteren for at bide hovedet af. De flår og råber sig igennem pladens 11 sylespidse og skarpe skæringer, som var det med livet som indsats. Samtidig har gruppen rykket deres musik i lidt nye retninger, der blandt andet inkluderer udflugter over i regulær black metal, tunge melodiske stykker og helt overordnet bare enormt tung “pissed off” Metal med stort M”.

Således advaret bør du ikke snyde dig selv for The Psyke Project live på lørdag.

Samtidig sker der en masse metal relateret udenom selve koncerten, læs mere ved at klikke på Beta linket.

Beta 2300
Lørdag d. 18/5
Døre: kl. 21.00
Pris: 80 kr. (forsalg), 100 kr. (døren)

Skrevet af Kodi

Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.