Home Seneste April 2013 - Nyheder GFR Fokus: Koncerter i Aarhus (+ en i Horsens), uge 17

GFR Fokus: Koncerter i Aarhus (+ en i Horsens), uge 17

3102
0

Sidste uge skummede bægeret nærmest over af god musik i Aarhus, men denne uge er også godt med. Hér er der mulighed for at opleve flere etablerede rock-navne, men selvfølgelig også den piblende undergrund.

ONSDAG:

Allerede i dag, onsdag, er der smæk for skillingen når Jon Spencer Blues Explosion indtager Voxhall, sammen med The Railthin Brothers, der består af Powersolo-brødrene The Atomic Child og Kim Kix. Jon Spencer Blues Explosion udgøres stadig af den originale line-up, og der loves svedig punk- og bluesinficeret rock af bedste aftapning.

Voxhall, døre kl. 19, koncertstart kl. 20, 210 kr.

Samme aften har Voxhalls lillebror, Atlas, også besøg fra udlandet, fra amerikanske Fang Island, der spiller storladen indie-rock. Bandet har udgivet to albums og blander hardrockens melodiøsitet med den sublime teknik fra progressiv metal. Der skulle også være blødere genrer i blandingen, og hvordan det lyder, kan du altså høre denne onsdag.

Atlas, døre kl. 19, koncertstart kl. 20, 120 kr.

FREDAG:

Vi springer videre til fredag hvor udbuddet er stort.

Vi starter med danske The Floor Is Made Of Lava, der flere gange har bevist sig som et glimrende live-navn, som spiller deres slidstærke rock på Voxhall, og som opvarmning medbringer de fremadstormende The Awesome Welles, der skulle have et debutalbum under opsejling.

Voxhall, døre kl. 20, koncertstart kl. 21, 160 kr.

Andetsteds denne aften kan man opleve Gonzo Morales, hvis debutalbum vi anmeldte her på siden til 4 stjerner. De indtager Backstage med deres halvpsykotiske prærierock med Warm Champions som opvarmning.

Backstage, døre kl. 20, koncertstart kl. 21

Sandelig om der ikke er mere rock på programmet denne fredag, når veteranerne fra Sort Sol rammer Musikhuset. Rammerne er blevet noget mere etablerede for bandet siden de startede som Sods i 1977. Bandet havde sine største succeser i 90’erne, men ser stadig ud til at levere varen live.

Musikhuset, Kl. 20, 290 – 350 kr.

Endelig er der også en fjerde mulighed, hvis du er til det mere eftertænksomme og folkede, nemlig Hymns From Nineveh, der besøger Radar. Der skulle endda være mulighed for at opleve nyt materiale med bandet, eller måske noget fra deres juleudgivelse, der modtog flotte anmeldelser. Med sig har de Agata And Me.

Radar, døre kl. 20, koncertstart kl. 21, 110 kr.

Vi tager også en hurtig ekskursion ud af Aarhus til en anden by i det østjyske, nemlig Horsens, hvor Plöw spiller på Det Gule Pakhus. Plöw leverer stoner/sludge med nosser, tungt, beskidt og med masser af hjerteblod. Vi anmeldte deres seneste EP her på siden til 5 stjerner. Bandet arbejder pt på et fuldlængde album. Med sig denne aften har de københavnske Hexis, der leverer hardcore/black metal, og har spillet over 100 shows i hele Europa. Der skulle være en oplevelse i vente, hvis du bor i eller svinger forbi Horsens denne aften.

Det Gule Pakhus kl. 20, 50 kr.

LØRDAG:

Lørdag aften er der også en dansk veteran på scenen, når Love Shop overleveren Jens Unmack indtager Train med den nyeste udgave af Love Shop. Hilmer Hassig og senest Henrik Hall er begge døde, men Unmack fortsætter altså, senest med albummet Skandinavisk Lyst, der fik en pæn modtagelse af anmelderne. Så det ser ud til at forventningerne stadig kan sættes højt til bandet, der har defineret sin helt egen lyd i poetisk dansk pop/rock.

Train, døre kl. 20.30, koncertstart 21.30, 190 kr.

Skrevet af Judas

Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

Previous articleMason League: Mason League EP **** (4/6)
Next articleMark Lanegan – The Gravediggers Song – 25/4 – 2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.