Home Artikler GFR er tilbage i en ny udgave

GFR er tilbage i en ny udgave

897
0

How can you miss us, if we don’t go away? Men nu er vi snart tilbage!

Ja, som nogle måske opdagede, så trak vi stikket inden sommerferien. Internt var vi udbrændte efter knap 10 år for mere eller mindre fuld damp. Rutiner og administrativt arbejde med siden, mail og SoMe posting fyldte alt for meget, og var blevet mere pligt end fornøjelse. Og truede med, at fjerne fokus fra musikken. Det fortjente ingen.

Vi tog konsekvensen, men havde i baghovedet, at vi nok ville vende tilbage, hvis vi kunne finde en ny, eller bare anderledes, måde, at kører den her lille biks på. Det bliver ikke en verdensomvæltende, fornyet version af GFR, som vi nu forsøger at få op at køre. Men en der er tilpasset vores sted i livet, tid og lyst, i stedet for, at jagte nogle mål og en udgivelsesfrekvens, som i sidste ende var uholdbar.

Formen og frekvensen bliver mere fri. Skabelonen smides ud og rammerne “sprænges”. Vi vil tilstræbe, at gøre det omvendte af hvad vi gjorde før, som tyngede og sled. Vi har aldrig været de mest “musikteknisk” stærkeste, eller slået os op på, at vi “ved alt”. GFR er og skal være vores beskrivelse og oplevelse af og med musikken.

Derfor siger vi også farvel til stjerner som bedømmelse af udgivelser/koncerter, i den form for som vi har brugt hidtil. Vi kommer heller ikke til, at anmelde lige så mange udgivelser, som tidligere. I stedet vælger vi hver især frit blandt det indsendte materiale, og smider det på siden i den mængde og hastighed det er klar.

Kære musikere og branchefolk, vi har til det formål oprettet en webform  (https://www.gfrock.dk/kontakt/indsend-materiale-til-anmeldelse/), der SKAL bruges til at indsende musik til anmeldelse. Mailen vil KUN blive brugt til direkte kommunikation, i stærkt begrænset omfang, angående aftaler om koncertanmeldelser, interviewaftaler og anden dækning. Det gør vi for, at begrænse den administrative del mest muligt. Derfor vil vi heller ikke kunne love svar til alle.

Hører du/I ikke fra os kan I, desværre, ikke regne med en anmeldelse. Det, og vores interne gentænkning af GFR som platform og hvad vi skal stå og og kunne, giver forhåbentlig fornyet energi og engagement.

Produktionen af materiale skrues ned, men håbet er at inspirationen skrues tilsvarende i vejret. Og giver plads til mere organisk og dynamisk indhold, der får lov til, at have den form og længde, der lige opstod i det øjeblik musikken blev fordøjet.

Der skal også lyde en stor tak til alle de positive tilkendegivelser vi modtog, da vi annoncerede at vi trak stikket. Ikke mindst til vores kolleger på side33, der endda skrev en hel artikel til lejligheden. Ikke udelukkende om OS, men også det at drive og arbejde med et online medie, udfordringerne og betydningen generelt. Det varmede alt sammen og var medvirkende til, at vi lod døren stå på klem efter vi trak stikket.

Lad os få det her tog tilbage på skinnerne!

GFR er Thomas, Troels-Henrik, Jonas og Ken

Previous articleRepeat #106
Next articleScener fra en kort visit i Killtown

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.