Home Artikler Forpremiere: Ny single fra Bæst

Forpremiere: Ny single fra Bæst

2065
0

Det alternativt rockende psych band Bæst er klar med første single fra deres kommende EP, Stof Mellem Stof. Singlen udkommer officielt i morgen (fredag d. 10/6), men vi har fået mulighed for at lave en lille forpremiere på den. Lyt til “Aber” her.

Bæst udsendte sidste efterår debut-EP’en Det Yderste Rum, og siden den udkom er bandet vokset fra at være et solo-projekt til at være et fuldt band, bestående af Jacob Koefoed (ticktock, Vâlvâ, Kagami No Buto, Dark Warble), Sebastian Zieler (ticktock), Lasse Funch (Kite Collection), Christian Vråby (Spellbound Suntable) og Søren Uttenthal (Uttenthal).

Jonas var ret begejstret for EP’en og anmeldte det til 5 stjerner tilbage i september måned sidste år, hvor han blandt andet skrev:

“Det yderste rum (er) et meget spændende og lovende bekendtskab. Bæst formår med relativt simple virkemidler både at skabe noget, der glimter lidt mystisk og fascinerende, samtidig med at man føler sig hurtigt velkommen i universet som lytter. Samtidig har Bæst en relativt bred palet, så der kan males med både atmosfæriske, tungt støjende og psych-poppede penselstrøg”.

Nu er “Aber” så klar til at bygge videre på den palet, en slæbende og dunkelt rungende sag, der hiver lytteren ind i et døsigt, tåget og hjemsøgt univers. Hvad det hele går ud på, er måske ikke helt klart, men om nummeret fortæller forsanger Jacob Kofoed:

“Vi har en tendens til at skabe ting i vores eget billede uden altid at være bevidste om, at det er det vi gør. Intellektet beundrer sig selv”.

Her får du “Aber”:

 

Previous articleAnbefalede koncerter i København, uge 23-25
Next articleThe Flaming Lips – Yoshimi Battles the Pink Robots Pt. 1 – 10/6 – 2016

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.