Home Seneste Juni 2012 - Nyheder Foo Fighters’ Taylor Hawkins spiller Iggy Pop i ny film

Foo Fighters’ Taylor Hawkins spiller Iggy Pop i ny film

3389
0

Foo Fighters trommeslager Taylor Hawkins skal spille Iggy Pop i CBGB, en ny film om det legendariske New York-spillested.

Ydermere skal Rupert Grint spille Cheetah Chrome, guitaristen fra Dead Boys, et punk band, der spillede en fremtrædende rolle under klubbens stigende succes, mens Rock Of Ages skuespillerinde Malin Akerman er linet op til at spille Blondie’s Debbie Harry. Alan Rickman vil fremstå som ejer Hilly Kristal, Mickey Sumner skal spille Patti Smith og Johnny Galecki vil påtage sig rollen som tv-manager Terry Ork.

Filmen bliver instrueret af Randal Miller – der har skrevet manuskriptet med Jody Savin. Parret er også i færd med at lave en film om Dennis Wilson, solo musiker og trommeslager for The Beach Boys.

The New York Times skrev for nylig, at CBGB måske genåbner i New York. Spillestedet, der lukkede i 2006, er blevet købt af en gruppe investorer, der planlægger at oprette en ny årlig festival og har tilmed kigget på nye potentielle lokaliteter til CBGB. Den nye fire-dages festival skydes i gang den 5. juli, og finder sted på omkring 30 spillesteder over hele byen, og showcaser op mod 300 bands.

Rettighederne til CBGB’s aktiver, har været stillet i bero grundet retsager, siden grundlægger Hilly Kristal, døde i 2007.

Kilde: NME.com

Like GFRock på facebook og få nyheder om rock, rul, metal and the what have you – hver dag.

Previous articleGFR Fokus: Roskilde Festival 2012 – Southern Metal
Next articleThe Cult: Choice Of Weapon ***** (5/6)