Home Artikler Beat Ups – nyt koncertkoncept for upcoming navne på Beta

Beat Ups – nyt koncertkoncept for upcoming navne på Beta

2484
0

Spillestedet Beta på Amager lancerer et nyt koncept, hvor du får muligheden for at opleve danske såvel som internationale navne der er på vej frem – alt sammen til en overkommelig billetpris.

Tanken med det såkaldte Beat Ups koncept er, at præsentere mindre navne, der står foran et større gennembrud, for kun 50 kr. Beta’s booker Mikkel Wad Larsen fortæller om koncertudbuddet her til lands:

”Der er et meget tætpakket musikudbud med rigtig mange koncerter. Ikke mindst fra store internationale artister”. Det gør, at selv musikelskere måske ikke har råd til at opleve så meget musik, som de gerne ville, noget Beat Ups nu forsøger at ændre en lille smule. ”Selvfølgelig er der store koncerter, man ikke må gå glip af, og festivaler man bare skal deltage i, men vi må ikke glemme de mindre artister. Der er virkelig mange, der har noget at byde på, og det er det, vi gerne vil sætte fokus på med Beat Ups. Her er prisen så lav, at de fleste kan være med, selvom de lige har købt en koncertbillet til 800kr.”, udtaler Mikkel Wad Larsen.

Planen er, at afholde en koncert under Beat Ups banneret cirka én gang om måneden. De første 3 navne er allerede annonceret og flere annonceres løbende:

Death Hawks (FI), d. 23/1, kl. 20.00
De finske band spiller en blanding af psykedelisk- og krautrock, med inspiration der også rækker ud i den brede definition “verdensmusik” Læs mere HER

Ages and Ages (US), d. 15/2, kl. 22.00
Lækker og let-poppet folkrock med vokalharmonier og klappende rytmer, således præsenteres det 7  mand store orkester fra Portland, Oregon. Læs mere HER

Dance With Dirt (DK), d. 7/3, kl. 22.00
Jeg var måske lidt hård ved det nordjyske band, da jeg i sin tid tildelte dem 2 stjerner for debutpladen We Are Dance With Dirt. Stædigt træhoved, som jeg er, så har jeg naturligvis ikke tænkt mig at trække helt i land overfor den dom. Jeg erkender dog blankt, at de har vist sig at være et decideret fremragende og sveddryppende energisk live-band de gange jeg sidenhen har oplevet dem give den max gas på en scene. Først til Off Spot i Aarhus i maj sidste år og senere på måneden til Nordic Noise Festival i Pumpehuset.

Nu er der gået et lille års tid og bandet har spillet flittigt rundt omkring og der skulle være nye sange på vej – så jeg vil, album-kvabbabelser til trods, varmt anbefale, at man tjekker gruppen ud live, hvis man vil opleve lidt autentisk rock ‘n roll nerve.

KDT

Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

Previous articleMustasch: Thank You For The Demon ***** (5/6)
Next articleKissaway Trail – The Springsteen Implosion – 21/1 – 2014

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.